MadWalk 2022 by Serkova: Μόδα, μουσική και χρυσόσκονη

Αυτό το event τα είχε όλα. Και ανατρεπτικά fashion shows από καταξιωμένους Ελληνες σχεδιαστές και συναρπαστικά live από δημοφιλείς καλλιτέχνες

vissi
Η μόδα διασταυρώθηκε για ακόμη μία φορά με τη μουσική, στο πλαίσιο του Madwalk 2022 by Serkova. Το γήπεδο του Tae Kwon Do είχε γεμίσει από νωρίς με κόσμο. Μάταια κάποιοι φαν της διοργάνωσης έψαχναν το μαγικό χαρτάκι εισόδου την τελευταία στιγμή. Ολα ήταν sold out. Το πολυαναμενόμενο event επεφύλασσε για το κοινό του πολλά περισσότερα απ’ όσα φανταζόταν κανείς: 20 εντυπωσιακά catwalks και πρωτότυπα acts με περισσότερους από 30 δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Παρουσιάστρια ήταν η άρτι αφιχθείσα από τις ΗΠΑ Μαριέττα Χρουσαλά, άξια αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού της οποίας το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 δεν της επέτρεπε να παρουσιάσει τη διοργάνωση. Η οικοδέσποινα της βραδιάς άλλαζε ακούραστα ρούχα σε όλη διάρκεια του event, υπενθυμίζοντάς μας την αγάπη της για τη μόδα. Οπως βέβαια και για τα πολύτιμα κοσμήματα, καθώς οι εντυπωσιακές διαμαντένιες δημιουργίες του οίκου Danelian ήταν η λαμπερή λεπτομέρεια που συμπλήρωνε τις άψογες εμφανίσεις της.

MadWalk 2022 by Serkova The Fashion Music Project


Στο special opening act, η Τάμτα ερμήνευσε το «Freestyler» σε ένα μοναδικό show, δίνοντας τον παλμό του 12ου MadWalk 2022 by Serkova - The Fashion Music Project. Μαζί της στο stage ήταν o Kareem Kalocoh.

Η Τάμτα στο MadWalk 2022


Ακολούθησε η Kid Moxie, ντυμένη με ρούχα Vassilis Zoulias και αξεσουάρ Pericles Kondylatos, που τραγούδησε το «Creep». Οι δημιουργίες του Atelier Loukia παρουσιάστηκαν με το «Voyage Voyage» και το act της πολύ γλυκιάς Demy που είχε για παρτενέρ τον Leon of Athens.
XX-image00024
287370
Φτερά, παγέτες, πούπουλα και η Καλομοίρα ως Μέριλιν
Κλείσιμο

Εκπληξη ήταν η εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου, η οποία τραγούδησε το «Διπλός Γλυκός Καημός», ως μουσικό χαλί στο fashion show της Λένας Κατσανίδου. Στη συνέχεια, η Klavdia ερμήνευσε το «Nothing Breaks Like a Heart» συνοδεύοντας το catwalk του Parthenis.

Στο fashion show της Celia Kritharioti για το 5226 series, οι πανέμορφες κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου είχαν την τιμητική τους.

Αποσπάσματα από το MadWalk 2022  by Serkova!


Η μεν Νεφέλη σε ρόλο μοντέλου, η δε Δανάη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση ως τραγουδίστρια, εντυπωσιιάζοντας το κοινό με την ερμηνεία της και τη σκηνική της παρουσία. Στο show της Celia Kritharioti έκανε εμφάνιση-έκπληξη και η Καλομοίρα ως πιστό αντίγραφο της Μονρόε: με τη νεοαποκτηθείσα πλατινέ κόμη, το body με τις παγέτες και την κινησιολογία αλά Μέριλιν, η δημοφιλής τραγουδίστρια πρόσθεσε μια γερή γεύση από Χόλιγουντ στο μενού του MadWalk. Λίγο αργότερα, η ολόφρεσκια Marseaux θα επένδυε μουσικά το catwalk του Maison Faliakos με την επιτυχία της «Βότκα Βύσσινο».
image00032
Ο Βασίλης Ζούλιας επιμελείται τις τελευταίες λεπτομέρειες στην εμφάνιση της Kid Moxie
287300
Μαρία Μπεκατώρου ερμήνευσε το «Διπλός Γλυκός Καημός»

Την άριστη σχέση τους με το κοινό ανανέωσαν με τις εμφανίσεις τους ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ελλη Κοκκίνου, ενώ το ντουέτο του Σάκη Ρουβά και του Κωνσταντίνου Αργυρού συνοδεύτηκε από τα ενθουσιώδη επιφωνήματα των κοριτσιών. Οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι «ΣΟΚ» και αναδείχτηκαν παμψηφεί από το γυναικείο κοινό στο πιο σέξι act της βραδιάς.

Το φινάλε της φετινής διοργάνωσης ανήκε δικαιωματικά στην απόλυτη σταρ της ελληνικής μουσικής, την Αννα Βίσση, η οποία εμφανίστηκε επί σκηνής με styling της κόρης της Σοφίας Καρβέλα και ερμήνευσε το νέο της τραγούδι «Gazoza» του Νίκου Καρβέλα. Η αυλαία του MadWalk 2022 έπεσε συνοδεία χρυσόσκονης που έδωσε την τελική πινελιά σε μια καθ’ όλα λαμπερή βραδιά. Ραντεβού του χρόνου! 


287259
Τάμτα άνοιξε το show με το τραγούδι της «Freestyler»
287332
287354
287263
Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν υποδειγματική οικοδέσποινα
PAN_04976
«ΣΟΚ» και δέος προκάλεσαν στο γυναικείο κοινό ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς με το νέο τραγούδι τους
287303
Η Δανάη Λιβιεράτου τραγούδησε για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό
287322
Η Josephine συνόδευσε με τα hits της το catwalk της Pink Woman
287257
Ο Mente Fuerte τραγουδάει και η Μαρία Σολωμού κάνει πασαρέλα
287293
Και η Demy ήταν εκεί
Ειδήσεις σήμερα

Σεισμός στην Καλιφόρνια: Για δυο νεκρούς και 11 τραυματίες κάνουν λόγο οι αρχές των ΗΠΑ - Δείτε βίντεο

Κατατέθηκε η τροπολογία για την απόκτηση χρυσής βίζας

Ο «Salt Bae» θέλησε να δείξει ότι είναι «κολλητός» με τον Μέσι και τα... έκανε χειρότερα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης