Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte μαζί στα MadWalk 2022 - Δείτε φωτογραφίες

Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte μαζί στα MadWalk 2022 - Δείτε φωτογραφίες

Το ζευγάρι πόζαρε μαζί στο κόκκινο χαλί του μουσικού σόου μόδας

solomoy_mendefuerte_madwalk
Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το «παρών» στο Madwalk 2022 , ήταν και η Μαρία Σολωμού με τον Mente FuerteΤο ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί στο κόκκινο χαλί, του γηπέδου TAE KWON DO, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου.

Δείτε τις φωτογραφίες
20221213204109_1D8A0437
20221213204115_1D8A0446
20221213204118_1D8A0453

Mente Fuerte: «Ρωτήστε τη Μαρία Σολωμού γιατί δεν παραδέχεται ότι είμαστε μαζί»

Παρά τις κοινές τους εμφανίσεις που «γεννούν» τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, για το είδος της σχέσης που διατηρούν, το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί και ερωτευμένους.

Ο τράπερ, ο οποίος εμφανίστηκε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής «Super Κατερίνα», απάντησε στο γιατί δεν παραδέχεται τη σχέση τους: «Ρωτήστε τη Μαρία Σολωμού γιατί δεν παραδέχεται ότι είμαστε μαζί» ξεκαθάρισε.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp0log0apjep)

Η ηθοποιός και ο τράπερ εθεάθησαν και στις πρόβες για τα MadWalk, με τη Μαρία Σολωμού να αντιδρά έντονα σε ερώτηση ρεπόρτερ που είχε να κάνει με τον Mente Fuerte.  Πιο συγκεκριμένα, της ζητήθηκε από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», να κάνει κάποιες δηλώσεις από την ηθοποιό σχετικά με τον τραγουδιστή.

Η Μαρία Σολωμού δεν θέλησε να απαντήσει, αποφεύγοντάς τον, ενώ δεν έκρυψε την έντονη αντίδρασή της. «Θα σας δούμε με τον Mente;» ήταν μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε. «Έλα ρε πο@@στη μου», φαίνεται να απαντά ενοχλημένη μέσα από το αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cozq4ui2yxgh)

«Δεν ήταν καλό πάντως. Πρέπει να παραδεχτεί: ναι, είμαστε μαζί, τι θέλετε να ρωτήσετε; Για να τελειώνει εκεί το θέμα. Τσατίζεται που τη ρωτάνε» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα βλέποντας το απόσπασμα. «Πες: δεν έχω να πω κάτι. Μπες στο αμάξι, φύγε» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που εκνευρίζεται η Μαρία Σολωμού με δημοσιογράφο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πριν από μερικές ημέρες, σε απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» η ίδια φαίνεται να αντιδρά ξανά.

«Τι ωραία που ήταν τότε που ήμουν στη σχολή, που ήμουν ανέμελη, πιο μικρή... Σαν γιαγιά ακούγομαι! Μόνο ευχάριστα πράγματα, ακόμα ακούμε αυτά τα τραγούδια. Μου φαίνεται ότι βγήκαν πρόπερσι» είπε αρχικά για τις αναμνήσεις που της έρχονται, βλέποντας το μιούζικαλ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coom3y432v4x)

Στη συνέχεια, σε ερώτηση που της έκανε δημοσιογράφος, λέγοντάς της πως συνοδεύεται από τον Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού είπε: «Αρχίσαμε! Ευχαριστούμε πάρα πολύ, να είστε καλά. Είναι ερώτηση σοβαρή; Περιμένεις να σου απαντήσω γιατί δεν θέλω να με ρωτάνε;».




Ειδήσεις σήμερα:

Με €1.000 κεφάλαιο και έδρα το Κολωνάκι ιδρύθηκε η εταιρεία real estate της Καϊλή

Γιάννης Διακογιάννης: Ο sports caster-θρύλος που ονειρευόταν να γίνει τενόρος

Συνελήφθη στις Μπαχάμες ο έκπτωτος «βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων» Σαμ Μπάνκμαν Φριντ



Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης