Γιάννης Τσορτέκης για το «Αυτή η νύχτα μένει»: «Ο Γιώργης ερωτεύεται παράφορα τη Νίτσα»

Γιάννης Τσορτέκης για το «Αυτή η νύχτα μένει»: «Ο Γιώργης ερωτεύεται παράφορα τη Νίτσα»

Δείτε σε βίντεο τη συνέντευξη του ηθοποιού 

Tsortekis_
Ο Γιάννης Τσορτέκης, ο ανοιχτόκαρδος και χαμογελαστός Γιώργης στο «Αυτή η νύχτα μένει» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για τον ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha.

«H Κατερίνα Φιλιώτου επέμενε πάρα πολύ, μου εξήγησε κάποια πράγματα για το ρόλο, μετά βρεθήκαμε και με τους σεναριογράφους Γιώργο Μακρή και Ιωάννα Κανελλοπούλου και τους είδα πολύ ενθουσιασμένους. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα, δεν με είχε βρει έτοιμο, αλλά οι άνθρωποι ήταν τόσο ζεστοί, τόσο θερμοί απέναντί μου και αυτός ήταν ο μόνος λόγος που είπα το “ναι”» είπε αρχικά.
Ο Γιάννης Τσορτέκης (Γιώργης | Αυτή η νύχτα μένει) στο Happy Day | 25/10/2022

Κλείσιμο
Όσον αφορά στη συνεργασία του με τους άλλους ηθοποιούς που συμπληρώνουν το καστ ανέφερε: «Περνάμε πάρα πολύ καλά και στα γυρίσματα ολόκληρη η ομάδα. Οι ηθοποιοί με τους τεχνικούς είμαστε ένα σώμα, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολα τα γυρίσματα, οι χώροι είναι δύσκολοι, οπότε πρέπει να έχουμε χιούμορ και να ξεπερνάμε τα πράγματα για να τρέχει παραγωγικά η ημέρα μας. Το αποτέλεσμα το νιώθω πάρα πολύ καλό, το απολαμβάνω αλλά απολαμβάνω και τα γυρίσματα».

Επιπλέον μιλώντας για τον ρόλο του Γιώργη τόνισε: «Ο Γιώργης ερωτεύεται παράφορα τη Νίτσα, είναι τόσο αγνός, τόσο καθαρός, τόσο ανοιχτόκαρδος που λειτουργεί σαν σάκος του μποξ για όλους εκεί και για όλη την κοινωνία. Κι επειδή έχει κι αυτή τη μαμά που συνέχεια είναι στο «ψαλτήρι» έπρεπε να έχεις κάνει αυτό, να ήσουν σαν εκείνον, ο Χρήστος είναι καλύτερος κλπ., έχει φτάσει σε μια στιγμή που θέλει να ζήσει αυτός όπως θέλει».
Κορα_Καρβουνη__Γιαννης_Τσορτεκης__2_

Για την ανταπόκριση και την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο: «Είναι τόσο ωραία η αντίδραση του κόσμου παρόλο που με φέρνει σε κάποια αμηχανία. Μόνο ωραίο είναι όταν έρχονται οι άνθρωποι να σου μιλήσουν, όπως συνέβαινε και σε μένα όταν έβλεπα τηλεόραση και συναντούσα κάποιον στο δρόμο κι έλεγα «α! αυτός», αλλά προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν κάποιες φορές ότι απλώς είμαστε από διαφορετική θέση, αλλά είναι πολύ τρυφερό αυτό που συμβαίνει».

Τέλος μιλώντας για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο θέατρο σημείωσε: «Κάνουμε την Αντιγόνη του Ανούιγ, τη σκηνοθεσία κάνει η Μαρία Πρωτόπαπα που γνωριζόμαστε πολλά χρόνια από μαθητές σε διαφορετικές σχολές».

Ειδήσεις σήμερα

Ημαθία: Να παραδοθεί ετοιμάζεται ο 28χρονος Ρομά που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη


Πώς σχολίασε το Twitter την πρώτη ομιλία Σούνακ


Επίθεση με καυστικό υγρό: Ηχογραφημένες απειλές κατά της ζωής της θα καταθέσει η 38χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης