The Watcher: Το νέο θρίλερ του Ράιαν Μέρφι έρχεται στο Netflix

The Watcher: Το νέο θρίλερ του Ράιαν Μέρφι έρχεται στο Netflix

Η μίνι σειρά είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα - Δείτε το τρέιλερ   

Ryan_Murfy_
Μία νέα μίνι σειρά του Ράιαν Μέρφι με τίτλο «The Watcher» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες στο Netflix, με πρωταγωνιστές τους Ναόμι Γουότς και Μπόμπι Καναβάλε και πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Το «The Watcher» ακολουθεί την οικογένεια του Ντιν και της Νόρα. Το ζευγάρι έχει μόλις αποκτήσει το σπίτι των ονείρων του στα προάστια της πόλης. Ετοιμάζονται λοιπόν για την μετακόμιση και για να ξεκινήσουν την καινούρια τους ζωή εκεί. Προς έκπληξή τους όμως διαπιστώνουν πως η γειτονιά που τους περιμένει εκεί δεν είναι τόσο φιλόξενη, παρά τα όσα πίστευαν. Οι συγκρούσεις δεν αργούν να εμφανιστούν και οι δυο τους αρχίζουν να υποψιάζονται πως κάθε σπίτι κρύβει τα δικά του μυστικά. Οι υποψίες τους ξεκινούν να επιβεβαιώνονται όταν ξεκινούν λαμβάνουν περίεργα γράμματα από κάποιον που αυτοαποκαλείται ως «The Watcher». Προσπαθώντας να βρουν την άκρη του νήματος, ανακαλύπτουν και τα υπόλοιπα μυστικά της περίεργης γειτονιάς τους.
The Watcher | Official Trailer | Netflix
Η μίνι σειρά αφορμάται από μία ιστορία που είχε κάνει τον γύρο των εφημερίδων μερικά χρόνια πριν και είχε ταράξει την ζωή της οικογένειας Μπροάντους. Παρά τις ενέργειες στις οποίες προέβησαν τότε προσπαθώντας να βρουν ποιος στέλνει αυτά τα γράμματα, η αλήθεια δεν αποκαλύφθηκε ποτέ. Τα στοιχεία του DNA αλλά και οι μαρτυρίες των προηγούμενων ενοικιαστών δυστυχώς δεν βοήθησαν στο να λυθεί το συγκεκριμένο μυστήριο. Η οικογένεια Broaddus, παρ’όλα αυτά, φρόντισε να μετακομίσει άμεσα και να μείνει μακριά από αυτό το σπίτι. Η ιστορία στην πραγματικότητα συγκαταλέγεται πλέον σε όλα τα ανεξήγητα μυστήρια και τις άλυτες υποθέσεις που γνωρίζουμε έως σήμερα.
Κλείσιμο
The_Watcher
Τo «The Watcher» αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 13 Οκτωβρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Καταθέτει σήμερα στο Εφετείο η Μάγδα Φύσσα


Τέλος χρόνου για τις πρόωρες συντάξεις στο δημόσιο


Βρετανία: Γυναίκα επανενώθηκε μέσω Facebook με την οικογένειά της... 50 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης