Λίγο πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του «Μaestro», η Κλέλια Ανδριολάτου μοιράστηκε με το κοινό της ένα βίντεο από τα γυρίσματα.
Η πρωταγωνίστρια της σειράς βρίσκεται στους Παξούς αυτή την περίοδο, μαζί με το καστ της σειράς, για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου.
Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός φαίνεται με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να κάνουν γυρίσματα σε ένα σκάφος στη θάλασσα.
«Δεν υπάρχει αυτό που βλέπω, το νερό. Παναγία μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Κλέλια Ανδριολάτου, βλέποντας τη θάλασσα.
«Όνειρο. Αυτό που ζούμε είναι όνειρο», προσθέτει στη συνέχεια, όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τη ρωτάει: «Πώς το βλέπεις;». «Παιδιά, τι ωραία. Τα backstage είναι όλα τα λεφτά. Να ξέρετε», καταλήγει η ηθοποιός σε άλλο σημείο του βίντεο.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της γράφει: «Όνειρο, αυτό που ζούμε είναι ένα όνειρο. Από τα μάτια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο νησί μας. Σε λίγες μέρες θα μοιραστούμε επιτέλους την δουλειά μας. Το περιμένουμε και εμείς όσο και εσείς. Πάρτε μια γεύση, μια αληθινή γεύση ονείρου».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς