Άρμι Χάμερ: Η πρώην σύζυγος του «κανίβαλου» ηθοποιού παρακίνησε τα θύματά του να μιλήσουν

Άρμι Χάμερ: Η πρώην σύζυγος του «κανίβαλου» ηθοποιού παρακίνησε τα θύματά του να μιλήσουν

Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση και κανιβαλιστικές τάσεις

hammer3982_2
Δεν έχoυν τέλος οι αποκαλύψεις για τις κανιβαλιστικές τάσεις και τη σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος γυναικών, με θύτη τον Άρμι Χάμερ.

Μία από εκείνες που μοιράστηκαν την τραυματική εμπειρία τους, μετά τη συναναστροφή με τον Χάμερ, έφερε νέες αποκαλύψεις στη δημοσιότητα. Το βίντεο της  Έφφι, η οποία ξεσπά σε κλάματα όσο διηγείται τα δεινά που φέρεται να πέρασε στα χέρια του ηθοποιού, έκανε τον γύρο του Διαδικτύου πριν από μερικούς μήνες.

Δείτε το βίντεο



Η Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς την ενθάρρυνε να μιλήσει

Και ενώ η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό, η εν διαστάσει σύζυγος του Χάμερ, Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς, αποκαλύφθηκε ότι ήταν δίπλα στην Έφφι από την πρώτη στιγμή και τη στήριξε για να βγει και να μοιραστεί την ιστορία της δημόσια.

Αναλυτικότερα, η Τσέιμπερς πήρε θέση απέναντι σε όσα ακούστηκαν μετά τις δηλώσεις της ότι «ήταν πραγματικά καλά»  όσον αφορά τον γάμο της με τον ηθοποιό, την ίδια στιγμή που οι κατηγορίες εναντίον του ολοένα και αυξάνονται. 

Η Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς, που ζήτησε διαζύγιο από τον ηθοποιό τον Ιούλιο του 2020, είπε ότι ο Χάμερ έχει «επικεντρωθεί στη θεραπεία του» και τον υποστήριξε. Αυτό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, μετά τις κατηγορίες για όσα έχουν περάσει άλλες γυναίκες στα χέρια του, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, ήταν εκείνη που έπεισε το θύμα να μιλήσει.

Από τη δική της πλευρά η Έφφι, που κατηγόρησε τον Χάμερ για βιασμό,  δημοσιοποίησε Instagram Stories με μηνύματα που ισχυρίζεται ότι της έστειλε η Τσάμπερς, μέσα από τα οποία την ενθάρρυνε να βγει δημόσια και να μιλήσει εναντίον του  Χάμερ.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, εκπρόσωπος της Τσέιμπερς εξήγησε το σκεπτικό πίσω από αυτή της την κίνηση, λέγοντας: «Δεδομένης της έκτασης και της φύσης των ισχυρισμών που διατυπώθηκαν, η Ελίζαμπεθ προσπάθησε να προσδιορίσει την αλήθεια αυτών των ισχυρισμών. Ήταν πολύ ευαίσθητη προς όλα τα εμπλεκόμενα μέλη. Η ασφάλεια και η ευημερία των παιδιών τους παραμένει η προτεραιότητά της».


Τα μηνύματα των δύο γυναικών

Σε ένα από τα μηνύματα που φέρεται να έχει στείλει η Τσέιμπερς στην Έφφι, την ενθάρρυνε να παραμείνει «συγκεντρωμένη στο να καταγράψει τις ιστορίες της» και «όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά να προχωρήσει δικαστικά».

Σε μία άλλη συνομιλία τους, αφού τη ρώτησε αν είχε προσλάβει δικηγόρο, η Έφφι της απάντησε ότι «αισθανόταν λίγο χάλια» και δεν είχε χρόνο να μιλήσει μαζί της. Η Τσέιμπερς της απάντησε: «Χρειάζομαι πραγματικά την επιμέλεια των πολύτιμων παιδιών μου», πιέζοντάς την να κάνει έστω μια κατάθεση στο δικαστήριο με όσα της έκανε ο Χάμερ.

«Δεν θέλω να σε πιέσω, αλλά η δική σου ιστορία είναι ό,τι καλύτερο έχουμε αυτή τη στιγμή» φέρεται να της είπε σε άλλο μήνυμα η Τσέιμπερς. Τα στιγμιότυπα από τα μηνύματα ανέβασε, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η ίδια Έφφι σε Instagram Stories από το προφίλ της.

Το ντοκιμαντέρ για τα «σκοτεινά» πάθη του Χάμερ

Τις φερόμενες βίαιες σεξουαλικές φαντασιώσεις του Άρμι Χάμερ αλλά και τις σκοτεινές πτυχές της ιστορίας της οικογένειάς του «ξεδιπλώνει» μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ, στο οποίο συμμετέχει η... θεία του 35χρονου ηθοποιού και δύο από τις πρώην ερωμένες του.

Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για το «House of Hammer» η Κόρτνεϊ Βουτσέκοβιτς και η Τζούλια Μόρισον περιγράφουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την ταραχώδη σχέση τους με τον πρωταγωνιστή του «Call me by your name». «Βρίσκομαι εδώ για να μιλήσω για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της σχέσης μου με τον Άρμι Χάμερ» λέει η Βουτσέκοβιτς στην αρχή του τρέιλερ, ενώ οι κινήσεις της αποκαλύπτουν τη νευρικότητά της.

Οι δύο γυναίκες δείχνουν στον φακό μηνύματα που λένε ότι τους έστειλε ο Χάμερ κατά τη διάρκεια του ερωτικού δεσμού τους, και τα οποία περιγράφουν τις βίαιες σεξουαλικές φαντασιώσεις που ήθελε να αναπαραστήσει με την καθεμιά τους. Σε αυτά περιλαμβάνεται και το διαβόητο μήνυμα «Είμαι 100% κανίβαλος».

House of Hammer | Official Trailer | discovery+
Κλείσιμο



«Αυτό δεν το έχω χωνέψει ακόμη» εμφανίζεται να λέει η Μόρισον, που στη συνέχεια διαβάζει δυνατά ένα μήνυμα από τον Χάμερ: «Έχω τη φαντασίωση να μου αποδείξει μια γυναίκα την αγάπη της και την αφοσίωσή της δεχόμενη να τη δέσω σε ένα δημόσιο μέρος τη νύχτα, όπου ο καθένας θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ελεύθερα το σώμα της. Και να δω αν θα γ@@@σει αγνώστους για χάρη μου».

Ένας από τους συμπαραγωγούς της σειράς τριών επεισοδίων που έκανε πρεμιέρα στο Discovery+ στις 2 Σεπτεμβρίου είναι η θεία του ηθοποιού, Κέισι Χάμερ. Στο τρέιλερ εμφανίζεται και εκείνη, λέγοντας ότι οι κατηγορίες εις βάρος του ανιψιού της δεν την εξέπληξαν, καθώς το σκοτάδι αποτελεί «παράδοση» της οικογένειας των Χάμερ. «Όταν αποκαλύφθηκαν όλα αυτά για τον Άρμι, δεν έπαθα σοκ. Δεν ξυπνάς απλώς μια μέρα και γίνεται ένας χειριστικός κακοποιητής. Οι ρίζες αυτής της συμπεριφοράς είναι πολύ βαθιές».

message_1


Το ντοκιμαντέρ είναι το τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου σκανδάλου που το 2021 «γκρέμισε» την καριέρα του δημοφιλούς σταρ του Χόλιγουντ. Αρκετές γυναίκες βγήκαν δημόσια και μίλησαν για τις τραυματικές τους εμπειρίες με τον Χάμερ, ενώ ακολούθησε και έρευνα από την Αστυνομία του Λος Άντζελες. Πρόσφατα δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι ο πρώην σταρ εργάζεται πλέον ως πωλητής χρονομεριδίων για λογαριασμό ενός θερέτρου στα νησιά Κέιμαν, έχοντας προηγουμένως περάσει ένα διάστημα σε κέντρο απεξάρτησης.

arm_1


Στο τρέιλερ, τόσο η Βουτσέκοβις όσο και η Μόρισον λένε ότι η σχέση τους με τον Χάμερ ξεκίνησε ειδυλλιακά. «Στην αρχή ένιωθα ότι όλα ήταν τέλεια, ότι ζούσα κάτι καταπληκτικό. Πώς γίνεται να είναι κανείς τόσο όμορφος, έξυπνος, αστείος», θυμάται η Βουτσέκοβιτς. «Όμως μετά τα πράγματα άλλαξαν. Λίγο λίγο, σε φέρνει όλο και πιο κοντά στα όριά σου. Είσαι απολύτως δική του».

Σύμφωνα με την ίδια, οι σκοτεινές επιθυμίες του Χάμερ άρχισαν να κλιμακώνονται αφού της άφησε ένα χειρόγραφο σημείωμα όπου της έγραφε ότι θα τη δάγκωνε παντού. Περιγράφει επίσης ότι ο ηθοποιός την έδενε τόσο σφιχτά κατά τη διάρκεια του σεξ, που έφτασε στο σημείο να κλείνει τα μάτια και να περιμένει να τελειώσει η πράξη.

messages_2


«Έκανε σαν τρελός. Τα σχοινιά ήταν γύρω από τον λαιμό σου, τους καρπούς σου, τους αστραγάλους σου, είσαι τελείως ακινητοποιημένη. Απλώς έκλεινα τα μάτια μέχρι να τελειώσει» αναφέρει και δείχνει τη φωτογραφία με τα σχοινιά που της είχε στείλει ο πρώην εραστής της.

Η Μόρισον είπε ότι η σχέση της με τον Χάμερ ξεκίνησε με τον ίδιο να την εκθειάζει και να την αποκαλεί την ιδανική γυναίκα για εκείνον. Στο τέλος όμως της σχέσης τους, για το μόνο πράγμα που ήθελε να μιλάνε ήταν για τα «βίαια βίτσια του». Στο trailer ακούγεται και ένα ηχητικό μήνυμα που φέρεται να ηχογράφησε ο Χάμερ και αναφέρει: «Το στοίχημα που ήθελα να βάλω θα περιλάμβανε να έρθω στο σπίτι σου, να σε ακινητοποιήσω πλήρως δένοντάς σε και να κάνω ό,τι θέλω σε κάθε τ@@πα του κορμιού σου μέχρι να τελειώσω μαζί σου».

arm_2



Η Κέισι Χάμερ, αδερφή του πατέρα του Άρμι, η οποία αποξενώθηκε από την υπόλοιπη οικογένεια αφού «αγνοήθηκε» στη διαθήκη της τεράστιας περιουσίας του παππού της το 1990, εξηγεί στο ντοκιμαντέρ ότι η βία είναι χαρακτηριστικό της οικογένειας.





Ειδήσεις σήμερα:

Αθώος δήλωσε ο Φουρθιώτης για τις «στημένες» επιθέσεις στο σπίτι του, μίλησε για «σενάριο» των αστυνομικών

Βίντεο: Ο γιος του Μπάιντεν κάνει νεροτσουλήθρα γυμνός και διασκεδάζει με πόρνες

Με μεσολάβηση Αμπράμοβιτς απελευθερώθηκαν οι Βρετανοί αιχμάλωτοι των Ρώσων – Η «βασιλική» πτήση με ιδιωτικό τζετ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης