Άρμι Χάμερ: Αυτή είναι η ξανθιά που «του άλλαξε τη ζωή» μετά το σκάνδαλο του σαδομαζοχισμού

Άρμι Χάμερ: Αυτή είναι η ξανθιά που «του άλλαξε τη ζωή» μετά το σκάνδαλο του σαδομαζοχισμού

Σύστησε ήδη την Καναδή νέα του αγαπημένη στον πατέρα του και τη μητριά του, όμως η  εν διαστάσει σύζυγός του της φέρεται ιδιαίτερα εχθρικά αποκαλώντας τη «χοντρή και άσχημη» αποκαλύπτει πηγή

hammer
«Χαρούμενος και υγιής»  αισθάνεται μετά από πολύ καιρό ο Άρμι Χάμερ, καθώς εδώ και τρεις μήνες περίπου έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο μιας νεαρής γυναίκας, η οποίας εργάζεται ως ειδικός στοματικής υγιεινής στο νησί Γκραντ Κέιμαν.

Μετά την είδηση ότι ο 34χρονος σταρ έκανε ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική του ζωή, η Daily Mail κατάφερε να εντοπίσει την ξανθιά ύπαρξη που έκλεψε την καρδιά του Χάμερ, βοηθώντας τον να συνέλθει από τις σοβαρές συνέπειες του σεξουαλικού σκανδάλου που έχει χτυπήσει ανελέητα την καριέρα του τους τελευταίους μήνες. Η συγκεκριμένη γυναίκα, σύμφωνα με πηγή της βρετανικής εφημερίδας, δείχνει να του κάνει πολύ καλό, ενώ ο σταρ την έχει συστήσει ήδη στον πατέρα του και τη μητριά του.

Η Λίζα Περέτζμα, όπως ονομάζεται η ξανθιά ειδικός στοματικής υγιεινής και νέα σύντροφος του Χάμερ, είναι Καναδή και ζει και εργάζεται στο Γκραντ Κέιμαν, όπου ο ηθοποιός κατοικεί τους τελευταίους μήνες για να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του και την εν διαστάσει σύζυγό του.

A_perejma
Η Λίζα Περέτζμα


Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος πρωταγωνιστής του «Call me by your name» κρατά χαμηλό προφίλ το τελευταίο διάστημα, μετά τη δημοσιοποίηση άκρως προσωπικών λεπτομερειών για τη σεξουαλική του ζωή από γυναίκες που είχαν μοιραστεί στο παρελθόν το κρεβάτι του. Αρκετές πρώην του ηθοποιού, ο οποίος είδε την καριέρα του να καταρρέει εξαιτίας του σκανδάλου, μίλησαν δημόσια για συναισθηματική και σωματική κακοποίηση που υπέστησαν στο πλαίσιο των σαδομαζοχιστικών ερωτικών παιχνιδιών που τους «σύστησε» ο διάσησμος εραστής τους. Κάποιες μάλιστα έβγαλαν στη φόρα τις «φαντασιώσεις κανιβαλισμού και βιασμού» που μοιραζόταν μαζί τους, τη ροπή του να δαγκώνει δυνατά τη σάρκα τους και άλλες πρακτικές που τις έκαναν να αισθάνονται ανασφάλεια και φόβο.

Κλείσιμο
perejmaa

perejma
perejma_2

Οι αποκαλύψεις, οι καταγγελίες και οι ακυρώσεις ταινιών είχαν αρκετά μεγάλο αντίκτυπο στην ψυχολογία του 34χρονου, όμως η Περέτζμα τον βοήθησε να δει τα πράγματα αλλιώς και να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή του, λέει στην Daily Mail πηγή από τον στενό κύκλο του ηθοποιού. «Είχα πολύ καιρό να δω τον Άρμι τόσο χαρούμενο και υγιή. Τη σύστησε ήδη στον πατέρα του και τη μητριά του, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα την γνωρίσει στα παιδιά του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το ίδιο άτομο, το μόνο «εμπόδιο» στη σχέση του Χάμερ με τη νέα του αγαπημένη είναι η εν διαστάσει σύζυγός του, που δεν βλέπει με καλό μάτι το καινούργιο πρόσωπο στη ζωή του πρώην της. Η Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς, σύμφωνα πάντα με την πηγή της εφημερίδας, «έχει κάνει τη ζωή κόλαση» στον Χάμερ και «φέρεται πολύ σκληρά στη Λίζα», την οποία μάλιστα έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει «χοντρή και άσχημη».

armie_family
Ο ηθοποιός με την οικογένειά του


Η πηγή της DW αποκάλυψε επίσης ότι ο Άρμι έφυγε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε και μετακόμισε σε δικό του σπίτι στο νησί: «Άφησε το Ritz [Carlton] επειδή η Ελίζαμπεθ του έκανε τον βίο αβίωτο. Η Λίζα είναι πολύ γλυκό κορίτσι και έχει πολύ καλή φήμη στο νησί. Του κάνει πολύ καλό».



Ειδήσεις σήμερα 

«Μμμμ, εμβολιασμοί»: Ο Μπιλ ντε Μπλάζιο τρώει μπέργκερ και... «μουγκρίζει» σε σουρεάλ μήνυμα υπέρ του εμβολίου

Μακρή (ΘΕΜΑ 104,6): Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα τα σχολεία τον Σεπτέμβριο

Μπακογιάννη: Αντισυνταγματικά τα προνόμια εάν δεν ανοίξουν οι εμβολιασμοί για όλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης