Λάμπρος Κωνσταντάρας: Στην κανονική ζωή ο παππούς μου δεν ήταν αυτό που βλέπουμε στις ταινίες

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Στην κανονική ζωή ο παππούς μου δεν ήταν αυτό που βλέπουμε στις ταινίες

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τον αείμνηστο ηθοποιό και αναφέρθηκε στη διαφορά που είχε στην πραγματική του ζωή, σε σχέση με τη μικρή οθόνη

konstantaras__1_
Για τον αείμνηστο παππού του μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και αναφέρθηκε στη διαφορά που είχε σαν άνθρωπος, σε σχέση με αυτό που βλέπουμε στις ταινίες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην Espresso και ανέφερε, πως αυτό ίσχυε σχεδόν για όλους τους κωμικούς ηθοποιούς της εποχής. Κανείς τους δεν ήταν αυτό που φαινόταν στις ταινίες.

«Σίγουρα στην κανονική ζωή δεν ήταν αυτό που βλέπουμε στις ταινίες. Όπως συνέβαινε και με όλους σχεδόν τους μεγάλους κωμικούς της εποχής. Άλλοι ήταν στην καθημερινότητά τους κι άλλοι στο πανί», δήλωσε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.


Όπως ανέφερε στη συνέχεια, του πήρε πολλά χρόνια για να καταλάβει την αγάπη που είχε το τηλεοπτικό κοινό στον παππού του.

«Προσωπικά, μόνο όταν μεγάλωσα, κατάλαβα την αγάπη που έχει ο κόσμος για αυτόν τον άνθρωπο, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Για εμένα ήταν απλά ο παππούς μου. Τότε συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο για κάτι διαφορετικό», είπε χαρακτηριστικά.





Ειδήσεις σήμερα

Θρίλερ με δύο σορούς στα Κουφονήσια - Η πρώτη ανήκει σε ενήλικα

Η Άγκυρα «μαλώνει» το Παρίσι: Μη συνετά τα σχόλια Μακρόν για «πολιτικούς ισλαμιστές»

Τραγωδία στη Νάξο: Σε ανακοπή καρδιάς φέρεται να οφείλεται ο πνιγμός της 36χρονης - Στην ασφάλεια ο ιδιοκτήτης της πισίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης