Πάρις Χίλτον για την επιστροφή της Σπίαρς στη μουσική: «Τόσο περήφανη για εσένα αδερφούλα»

Πάρις Χίλτον για την επιστροφή της Σπίαρς στη μουσική: «Τόσο περήφανη για εσένα αδερφούλα»

Οι δύο διάσημες γυναίκες είναι καλές φίλες τα τελευταία χρόνια - Δείτε την ανάρτησή της στο Twitter 

hilton-spears
H Μπρίτνεϊ Σπίαρς κυκλοφόρησε νέο τραγούδι, μετά από έξι χρόνια αποχής από τη μουσική βιομηχανία και φυσικά, οι θαυμαστές της έχουν ξετρελαθεί.

Η ποπ σταρ κυκλοφόρησε ένα ντουέτο με τον Έλτον Τζον, με τίτλο «Hold me Closer». Η ιδέα ήταν δική του και η Μπρίτνεϊ ως μεγάλη του θαυμάστρια δεν θα μπορούσε να του αρνηθεί.

Elton John & Britney Spears ‘Hold Me Closer (Official Audio)’


Πρόκειται για μια νέα εκδοχή της μεγάλης επιτυχίας του 1971 «Tiny Dancer», η οποία κυκλοφόρησε από την Universal Music.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ενθουσιαστεί με την επιστροφή της Μπρίτνεϊ στη μουσική βιομηχανία και μάλιστα, τη συγχαίρουν και δημόσια στα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Πάρις Χίλτον. Η 41χρονη έκανε μια ανάρτηση στο Twitter με ένα βίντεο που τη δείχνει να χορεύει το τραγούδι δίπλα στο αυτοκίνητό της κι έγραψε για τη φίλη της: «Είναι η Μπρίτνεϊ. Η βασίλισσα επέστρεψε επίσημα. Το "Hold Me Closer" κυκλοφορεί τώρα και θα το παίζω σε επανάληψη μέχρι νεοτέρας! Τόσο περήφανη για σένα αδερφή μου».

Δείτε την ανάρτησή της:

Σε συνέντευξή του, ο Έλτον Τζον εξήγησε πώς έπεισε την τραγουδίστρια να μπει ξανά στο στούντιο για πρώτη φορά, μετά από έξι χρόνια αποχής.

«Έλειπε πολύ καιρό και υπήρχε ένας φόβος, γιατί είχε προδοθεί πολλές φορές και για ένα μεγάλο διάστημα, απείχε από τη δημοσιότητα. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, την κρατούσαμε από το χέρι, καθησυχάζοντάς την πως όλα θα πάνε καλά», δήλωσε στον Guardian ο Έλτον Τζον.

Κλείσιμο


Στη συνέχεια ανέφερε πως είναι ενθουσιασμένος που συνεργάζεται επιτέλους μαζί της, καθώς είναι μεγάλος θαυμαστής της, ενώ τόνισε επίσης, πως αυτό το βήμα θα την κάνει να πιστέψει και πάλι στον εαυτό της.

«Είμαι ενθουσιασμένος, είναι μεγάλη επιτυχία. Θα της δώσει αυτοπεποίθηση, περισσότερη από αυτή που έχει. Θα συνειδητοποιήσει πόσο την αγαπούν οι άνθρωποι και πόσο νοιάζονται για εκείνοι, όλοι θέλουν να είναι ευτυχισμένοι. Αυτό είναι το μόνο που θα ήθελε ο οποιοσδήποτε, ειδικότερα μετά από μία τόσο τραυματική περίοδο», είπε χαρακτηριστικά ο Έλτον Τζον.



Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης για παρακολουθήσεις: Συμφέροντα εντός κι εκτός θέλουν αδύναμες κυβερνήσεις - Δεν κάνω πίσω, ο λαός αποφασίζει

Αλεποχώρι: Πυροβόλησε ευθεία προς τα παιδιά ο 70χρονος - «Περίεργος τύπος» λένε οι γείτονες

Πολεμικό Ναυτικό: Θρίλερ ο ξαφνικός θάνατος της 19χρονης Θάλειας - Εφαγε σε αλυσίδα fast food στην Τυνησία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης