Έλτον Τζον για το ντουέτο με τη Σπίαρς: «Της κρατούσα συνεχώς το χέρι στο στούντιο, είναι πληγωμένη»

Έλτον Τζον για το ντουέτο με τη Σπίαρς: «Της κρατούσα συνεχώς το χέρι στο στούντιο, είναι πληγωμένη»

Ο μουσικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ποπ σταρ και τόνισε πως ήθελε να της κάνει καλό, βάζοντάς τη και πάλι στον χώρο της μουσικής 

elton
Η μουσική επιστροφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι γεγονός. Η ποπ σταρ κυκλοφόρησε ένα νέο single με τον τίτλο «Hold me closer», σε συνεργασία με τον Έλτον Τζον.

Η διασκευή κυκλοφόρησε από την Universal Music, πριν λίγες ώρες. «Αυτή ήταν ιδέα του Έλτον και η Μπρίτνεϊ είναι μεγάλη θαυμάστριά του», είχε δηλώσει πηγή από το περιβάλλον του μουσικού στην Page Six.

Elton John & Britney Spears ‘Hold Me Closer (Official Audio)’

Σε συνέντευξή του, ο θρυλικός μουσικός εξήγησε πώς έπεισε την τραγουδίστρια να μπει ξανά στο στούντιο για πρώτη φορά, μετά από έξι χρόνια αποχής.

«Έλειπε πολύ καιρό και υπήρχε ένας φόβος, γιατί είχε προδοθεί πολλές φορές και για ένα μεγάλο διάστημα, απείχε από τη δημοσιότητα. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, την κρατούσαμε από το χέρι, καθησυχάζοντάς την πως όλα θα πάνε καλά», δήλωσε στον Guardian ο Έλτον Τζον.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια ανέφερε πως είναι ενθουσιασμένος που συνεργάζεται επιτέλους μαζί της, καθώς είναι μεγάλος θαυμαστής της, ενώ τόνισε επίσης, πως αυτό το βήμα θα την κάνει να πιστέψει και πάλι στον εαυτό της.

«Είμαι ενθουσιασμένος, είναι μεγάλη επιτυχία. Θα της δώσει αυτοπεποίθηση, περισσότερη από αυτή που έχει. Θα συνειδητοποιήσει πόσο την αγαπούν οι άνθρωποι και πόσο νοιάζονται για εκείνοι, όλοι θέλουν να είναι ευτυχισμένοι. Αυτό είναι το μόνο που θα ήθελε ο οποιοσδήποτε, ειδικότερα μετά από μία τόσο τραυματική περίοδο», είπε χαρακτηριστικά ο Έλτον Τζον.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, το ντουέτο του με τη Μπρίτνεϊ ήταν μια ιδέα που του έδωσε ο σύζυγός του, λίγο μετά τη συνεργασία του με τη Ντούα Λίπα. «Μου είπε πως θα ήταν υπέροχο να κάνω κάτι τέτοιο με τη Μπρίτνεϊ. Έχει βγάλει υπέροχους δίσκους. Τραγουδάει και χορεύει πολύ όμορφα», τόνισε.

«Είναι απίστευτη σε αυτό που κάνει. Ξέρει να ελέγχει τη φωνή της, να την διπλασιάζει, να τη μικραίνει. Είναι κάτι πολύ δύσκολο κι εκείνη το κάνει να φαίνεται απλό. Πιέστηκε πραγματικά, αλλά ήξερε ότι πήρε την σωστή απόφαση», συμπλήρωσε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Στις 11 η σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις

Πτήση εφιάλτης για Ρόδο: Γυναίκα ούρησε στο κάθισμα, έριξε χαστούκια και πήγε ν' ανοίξει την πόρτα

Πατέρας 6χρονης στην Κόρινθο: «Φώναξα βοήθεια αλλά δεν ακούστηκα λόγω άσθματος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης