Έτοιμος να αποχαιρετήσει οριστικά τον χαρακτήρα του «Flash» είναι οΓκραντ Γκάστιν, ο οποίος μέσα από ένα βίντεο στο Instagram ευχαρίστησε τους φαν για τη στήριξη στον ρόλο του, όλα αυτά τα χρόνια.
«Αυτή την εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι η 9η σεζόν του "The Flash" θα είναι η τελευταία και θα είναι γλυκόπικρη. Ήταν απίστευτα τα σχεδόν δέκα χρόνια που έπαιξα αυτό τον χαρακτήρα και ήμουν μέρος αυτής της σειράς με ένα καταπληκτικό καστ και συνεργείο».
Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Έχω λάβει τόση πολλή αγάπη από εσάς, τους θαυμαστές, τους ανθρώπους που αγαπούν τη σειρά και αυτός είναι ο μόνος λόγος που καταφέραμε να συνεχίσουμε όσο το έχουμε κάνει».
«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα το κάνω για άλλη μια φορά, τελειώνοντας το με τους όρους μας» είπε. «Θα απολαύσω κάθε λεπτό του, όσο περισσότερο μπορώ και ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου που με υποστηρίξατε και που μου επιτρέψατε να συνεχίσω μέχρι και σήμερα».
Ο Γκάστιν ολοκλήρωσε το βίντεο στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα στους θαυμαστές του: «Ευχαριστούμε και πάλι που μας στηρίξατε. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή την τελευταία σεζόν. Ξέρω ότι εγώ θα απολαύσω τα γυρίσματα».
Όπως έχει ανακοινωθεί η ένατη και τελευταία σεζόν του «The Flash», θα ξεκινήσει την παραγωγή της τον Σεπτέμβριο και θα κάνει πρεμιέρα το 2023. Μάλιστα θα περιλαμβάνει 13 επεισόδια, ενώ θα είναι και η σεζόν με τα λιγότερα μέρη στην πορεία της σειράς.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.