Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Ποζάρουν με την άδεια γάμου τους

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Ποζάρουν με την άδεια γάμου τους

«Δεν βλέπω την ώρα να πάρουμε την ευλογία του Θεού και να αρχίσουμε την κοινή ζωή μας», έγραψε στα social media η Ιλάειρα Ζήση

mavrikiosadeiagamou
Την άδεια του γάμου τους έβγαλαν Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση, γεγονός που θέλησαν να γιορτάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα από τα προφίλ που έχουν στο Instagram, οι δυο τους ανάρτησαν μία φωτογραφία στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί, κρατώντας την άδεια γάμου από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έγραψε: «Ο κύβος ερρίφθη...!!" Μόλις πήραμε στα χέρια μας την άδεια του γάμου μας από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού! Την Κυριακή 28 Αυγούστου η ένωση μας στον Ιερό Ναό Απ. Ανδρέα Λεμεσού! Σας περιμένουμε να βιώσετε μαζί μας το μυστήριο».

«Δεν βλέπω την ώρα να πάρουμε την ευλογία του Θεού και να αρχίσουμε την κοινή ζωή μας» έγραψε με τη σειρά της, η Ιλάειρα Ζήση, μέσα από τον δικό της λογαριασμό.

Δείτε την ανάρτηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου 




Η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα του γάμου του ζευγαριού έχει αρχίσει. Οι ετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και οι δυο τους συχνά μοιράζονται λεπτομέρειες σχετικά με το μυστήριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και έδειξαν το προσκλητήριο του γάμου.

«Σας προσκαλούμε στον γάμο μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 17.00 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσσού. Στην ομορφότερη στιγμή της ζωής μας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είστε εκεί», γράφει το προσκλητήριο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckjrti3rjrwx)


Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για την εξαφάνιση της 45χρονης μητέρας από τα Πατήσια: Πριν έναν χρόνο είχε κάψει το σπίτι της

Silicon Valley: Το σκοτεινό πρόσωπο με πάρτι, ναρκωτικά, σεξ και τεχνολογία

Καιρός: Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Κορινθία και Αργολίδα σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς - Χάρτες του meteo


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης