Μύκονος: Τα μπουγέλα με σαμπάνια, το πάρτι της Hublot και η βίλα του Ντερούλο

Μύκονος: Τα μπουγέλα με σαμπάνια, το πάρτι της Hublot και η βίλα του Ντερούλο

Ο συνήθης χαμός του Ιουλίου συνεχίζεται στο νησί - Οι βόλτες του Νουσρέτ και ο κόσμος που ξεδίνει... σαν να μην υπάρχει αύριο

principote_mykonos_art
Η φράση «party all the time» αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο ίσως τρόπο αυτό που συμβαίνει την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου στο νησί των ανέμων, που είναι γεμάτο από κόσμο ο οποίος διασκεδάζει μέχρι το πρωί.

Το απόγευμα της Τετάρτης στο Nammos οι σερβιτόροι ανέβηκαν στην εξέδρα που έχει στηθεί για την αποψινή συναυλία και κατάβρεχαν ενθουσιασμένους πελάτες με σαμπάνιες που ανοίγονταν αφειδώς.

Οι τελευταίοι ξεπλένονταν μετά με βουτιές στη θάλασσα, ενώ στην Φτελιά χθες το βράδυ το πάρτι του Alemagou μάζεψε πάνω από δυο χιλιάδες κόσμο, την ίδια ώρα που το ritual του ηλιοβασιλέματος στον Scorpios περιελάμβανε μέχρι και ασκήσεις yoga!
alemagou

Ο Νουσρέτ είδε το νέο του μπεργκεράδικο να παίρνει τελικά εμπρός και σήμερα το πρωί βγήκε για την συνήθη βόλτα του στο νησί, όπου έχει αποκτήσει πολλούς φίλους, με τους οποίους τα λέει καθημερινά.
salt_bae2
salt_bae

Το πάρτi της Hublot και η βίλα του Ντερούλο

Χθες το βράδυ η Hublot διοργάνωσε ένα πάρτι για το συλλεκτικό μοντέλο ρολογιού «Mykonos» στο εστιατόριο των Dsquared2 με την παρουσία γνωστών ονομάτων του επιχειρηματικού κόσμου, ενώ ο πολύς Τζεισον Ντερούλο πάτησε πόδι στο νησί και άρχισε να το διαφημίζει με ενσταντανέ από τη βίλα που διαμένει.
mykonos_2022_2
mykonos_2022
derulo
derulo2
derulo3
Κλείσιμο

«Αν στη ζωή σου πρέπει να κάνεις ορισμένα πράγματα ένα από αυτά είναι να επισκεφθεί οπωσδήποτε τη Μύκονο» είπε ο διάσημος τραγουδιστής σε ανάρτηση του ενώ επισκέφθηκε και το Santaanna όπου εμφανίζεται σήμερα το βράδυ.

Το sold out για το live του Ρέμου

Ένα βράδυ όπου η Ψαρού έχει την τιμητική της αφού μετά από δυο χρόνια ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται και πάλι στο Nammos έχοντας σαν guest τον Μοχάμεντ Ραμαντάν ευρεως γνωστός για το «Ya Habibi» που παίζει σε όλα τα κλαμπ της Μυκόνου.
mykonos2
mykonos

Η σκηνή άρχισε να στήνεται από την Τρίτη το πρωί, όλα τα τραπέζια έχουν προπληρωθεί για το αναμενόμενο sold out της συγκεκριμένης βραδιάς, ενώ κάποιοι επιφανείς Λιβανέζοι που αποφάσισαν μια εβδομάδα πριν να πάνε δεν μπόρεσαν να κλείσουν παρά τις γνωριμίες τους.

Στο Interni σχεδόν κάθε νύχτα υπάρχουν άνθρωποι που ανοίγουν Dom Perignon και Moët όπως ανοίγουν οι συνηθισμένοι άνθρωποι ένα «Ζαγόρι» ή ένα «Βίκος» σε ένα τελετουργικό που αποθανατίζουν με τα κινητά τους οι άλλοι πελάτες, δείγμα και αυτό της υπερβολής που έχει γίνει συνώνυμη με την Μύκονο.

Ειδήσεις σήμερα:

Φραστική επίθεση στον Πέτρο Φιλιππίδη έξω από το δικαστήριο - «Αληταρά, μεγαλώνουμε παιδιά κι εμείς»

Τραγωδία στα Σπάτα - Νέο σενάριο από την Daily Mail: Ο Τζακ ξέχασε το κινητό του στο ελικόπτερο και γύρισε για να το πάρει

Gov.gr Wallet: Ταυτότητα και δίπλωμα με ένα «κλικ» στο κινητό μας - 17 ερωταπαντήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης