Μύκονος: Ο δισεκατομμυριούχος Nick Candy, οι κλασικές αξίες και ο Ντερούλο

Μύκονος: Ο δισεκατομμυριούχος Nick Candy, οι κλασικές αξίες και ο Ντερούλο

Ο Βρετανός επιχειρηματίας δείπνησε στο Billionaire με τον Ισραηλινό Τέντι Σάγκι και τον Πέτρο Στάθη - Στο Sea Satin χορεύουν ακόμη στα τραπέζια, ο διάσημος τραγουδιστής έρχεται στο νησί

myk_art
Η παρέα των τριών ανδρών που δειπνούσε την Κυριακή  το βράδυ στο Billionaire τράβηξε τα βλέμματα και προκάλεσε συζητήσεις αφού στο τραπέζι καθόντουσαν ο Nick Candy, ο γνωστός Βρετανός δισεκατομμυριούχος του real estate, ο Ισραηλινός Τέντι Σάγκι γνωστός παροικούντας την Μύκονο ο οποίος έχει επενδύσει σε καινούριες βίλες που χτίζει στην Ψαρού και ο δικός μας Πέτρος Στάθης που πριν λίγους μήνες συζητήθηκε για την εξαγορά του Kensho στην πιο διάσημη παραλία του νησιού.
candi_sagi_in__2_
Ο Candy με προσωπική περιουσία δυο δισεκατομμυρίων λιρών Αγγλίας, μαζί με τον αδερφό του είναι ευρέως γνωστοί ως Candy & Candy και είναι οι πιο διάσημοι εκπρόσωποι του real estate στην Βρετανία, υπεύθυνοι για το εκπληκτικό και πανάκριβο συγκρότημα κατοικιών One Hyde Park.

Η συζήτηση των τριών ήταν χαλαρή ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές σε μελλοντικές δουλειές  την ίδια στιγμή που στο club των πλουσίων το οποίο ψάχνει ακόμη την δυναμική των πρώτων ημερών, το σόου τράβηξε τα βλέμματα.
candi_sagi_in__3_
candi_sagi_in__1_
candi_sagi_in__4_


Ένα άλλο σόου εκτυλισσόταν μερικές εκ
ατοντάδες μέτρα πιο μακριά, στο κλασικό Sea Satin κάτω από τους μύλους όπως το ξέρουμε όλοι κι ας λέγεται τώρα Gryparis, με τους πελάτες να χορεύουν πάνω στα τραπέζια.

Κάποια από αυτά είχαν καταλήξει στη θάλασσα πολλές φορές σε άλλες εποχές και σε μια άλλη Μύκονο όπου όλα ήταν διαφορετικά και ίσως λίγο πιο ανεπιτήδευτα, πριν από την επέλαση των Αράβων, των Ισραηλινών και των Αμερικανών big spenders την τελευταία δεκαετία. 
myk
myk3
myk4
myk2
Κλείσιμο

Από τότε ελάχιστα πράγματα έχουν μείνει ίδια στο νησί όπως η παραλία στην Λια με τον Ιταλό Μάσιμο, που παράτησε την Morgan Stanley, το βροχερό Λονδίνο και μια καριέρα χρηματιστή όταν πάτησε το πόδι του στη Μύκονο.

Μια Μύκονο που διάγει μια περίεργη και τρελή συνάμα σεζόν με ορδές τουριστών, ενίοτε τρελούς ημερήσιους τζίρους, βράδια αξημέρωτα και σταρ όπως ο Τζέισον Ντερούλο που εμφανίζεται αύριο στο Santanna. Ο διάσημος τραγουδιστής μένει μαζί με την οικογένειά του στην Royal Blu Mansion η οποία ανακηρύχθηκε ως «Η Κορυφαία Πολυτελής Βίλα στην Ελλάδα» στα βραβεία World Travel Awards 2021. Δείτε εδώ
IMG_9604
IMG_9603



Ειδήσεις σήμερα:

Ρεκόρ τιμών για αέριο και ηλεκτρικό μετά το deal στην ΕΕ για «ψαλίδι» 15%

Ποια είναι η δημοσιογράφος που λιποθύμησε στο ντιμπέιτ Σουνάκ - Τρας

Πώς περιγράφει η δημοσιογράφος την απόπειρα βιασμού της από τον Μαροκινό «δράκο» στα Εξάρχεια - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης