Μύκονος: Ο private Ρουβάς, η εκδρομή της Νιάρχου και τα συνεχόμενα πάρτι

Μύκονος: Ο private Ρουβάς, η εκδρομή της Νιάρχου και τα συνεχόμενα πάρτι

Στη βάφτιση γνωστού επιχειρηματικού ζευγαριού στον Ορνό τραγούδησε ο Σάκης Ρουβάς - Η Ευγενία Νιάρχου «πετάχτηκε» στην Πάρο με τη Μαργκερίτα Μισόνι

mykonos-f-xr
Τα πυροτεχνήματα που φώτισαν χθες βράδυ τον ουρανό στον Ορνό, σηματοδότησαν το τέλος μιας λαμπερής βραδιάς, από τις πολλές που ζει φέτος το νησί των ανέμων, με καλεσμένους διάσημους Έλληνες ερμηνευτές.

Η βάφτιση της μικρής Ευαγγελίας -κόρη του ζεύγους Πλεξίδα της L.A. Farm- εξελίχθηκε σε ένα πάρτι με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά που ξεσήκωσε τους μόλις 100 καλεσμένους της οικογένειας, που είχε κλείσει γνωστό seaside εστιατόριο για το event.

Το κέφι κράτησε μέχρι τις μικρές ώρες, ενώ ο αγέραστος ποπ σταρ έδειξε για άλλη μια φορά ότι... το έχει, αφού αποδείχτηκε αεικίνητος στην σκηνή, επιλέγοντας κοστούμι και γραβάτα για την εμφάνιση του.

Ο Σάκης Ρουβάς στη Μύκονο


mykonos-f-5
mykonos-f-4
mykonos-f-3
mykonos-f-2
mykonos-f-1
Κλείσιμο


Η κόρη του μεγιστάνα Φιλίππου Νιάρχου, ο οποίος βρέθηκε για ένα τριήμερο στο νησί των ανέμων για συγκεκριμένο λόγο, επέλεξε να αφήσει για λίγο την πολύβουη Μύκονο και να πεταχτεί μέχρι την Πάρο, μαζί με την κολλητή της Μαργκερίτα Μισόνι και φίλους.

mykonos-f-9
mykonos-f-8
mykonos-f-7
mykonos-f-6


Άφησε πίσω της ένα νησί που «βουλιάζει» από κόσμο, αφού στα διάσημα beach club δεν βρίσκεις ξαπλώστρα το Σαββατοκύριακο -αν δεν έχεις προνοήσει για κράτηση- και από το μεσημέρι και μετά, γίνεται ο συνήθης χαμός με μουσικές στη διαπασών και αυτοσχέδια πάρτι που τραβάνε μέχρι το βράδυ.

Τότε που το αέναο πήγαινε-έλα στα σοκάκια της Χώρας από τουρίστες συνυπάρχει με δυνατές μουσικές από τα μπαρ, με τις μελωδίες να «πέφτουν» η μία πάνω στην άλλη, δημιουργώντας ένα ηχητικό κομφούζιο, που ενίοτε δεν αντέχεται...

mykonos-f-13
mykonos-f-12
mykonos-f-11
mykonos-f-10


Ειδήσεις σήμερα

Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στον Παράδεισο Αμαρουσίου - «Σμπαράλια» το αυτοκίνητο που επέβαιναν (φωτογραφίες)

Ώρες αγωνίας στη νότια Λέσβο - Επτά αεροσκάφη και δυο ελικόπτερα για να περιορίσουν τη φωτιά στα Βατερά


Καιρός: «Καμίνι» σήμερα η χώρα με θερμοκρασίες έως και 42 βαθμούς Κελσίου - Δείτε σε ποιες περιοχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης