Ρίκι Μάρτιν για την υπόθεση αιμομιξίας: «Δεν το εύχομαι σε κανέναν»

Ρίκι Μάρτιν για την υπόθεση αιμομιξίας: «Δεν το εύχομαι σε κανέναν»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του διάσημου καλλιτέχνη

ricki-martin-aimomixia
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Ρίκι Μάρτιν μετά τις κατηγορίες του ανιψιού του για αιμομιξία και κακοποίηση. Ο Πορτορικανός τραγουδιστής, μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς «επώδυνους».

Απευθυνόμενος στους θαυμαστές του εξήγησε στο συγκεκριμένο βίντεο, ότι τόσο καιρό δεν μιλούσε για το θέμα, λόγω νομικού αιτήματος να μην το κάνει.

Το δικαστήριο απέρριψε τα περιοριστικά μέτρα που είχαν ζητηθεί από τον 21χρονο ανιψιό του, κλείνοντας ουσιαστικά και την υπόθεση. Ο 50χρονος σταρ θέλει να ξεκινήσει, όπως είπε, μια διαδικασία θεραπείας: «Είμαι μπροστά στην κάμερα σήμερα γιατί πραγματικά θέλω να μιλήσω προκειμένου να ξεκινήσω μια διαδικασία θεραπείας. Επί δύο εβδομάδες δεν μου επιτρεπόταν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί ακολουθούσα μια διαδικασία όπου ο νόμος με ανάγκαζε να μην μιλήσω μέχρι να βρεθώ μπροστά από δικαστή», είπε και πρόσθεσε:

«Ευχαριστώ τον Θεό που αποδείχτηκε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί δεν ήταν αληθείς αλλά θα σας πω την αλήθεια. Ήταν πολύ επώδυνο. Ήταν συντριπτικό για μένα, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Δεν το εύχομαι σε κανέναν».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Μάρτιν απέφυγε να κατονομάσει τον 21χρονο ανιψιό του, που όπως έχει γίνει γνωστό ότι είναι ο Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, γιος της αδελφής του, Βανέσα.

Αρκέστηκε απλά να πει ότι: «Στον άνθρωπο που ισχυρίζεται αυτές τις ανοησίες, τους εύχομαι τα καλύτερα. Και ελπίζω να βρει τη βοήθεια ώστε να ξεκινήσει μια νέα ζωή γεμάτη αγάπη, αλήθεια και χαρά και να μην πληγώσει κανέναν άλλο. Η προτεραιότητά μου είναι να θεραπευτώ. Και πως θα το κάνω αυτό; Με μουσική. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή».

Δείτε το βίντεο


Ricky Martin Addresses 'Painful and Devastating' Sexual Abuse Allegations


Νωρίτερα σήμερα, ο 37χρονος ζωγράφος ανέβασε μία φωτογραφία με τον Μάρτιν, στην οποία χαμογελούν, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Η αλήθεια επικρατεί». Ο Πορτορικανός τραγουδιστής έσπευσε να σχολιάσει στη δημοσίευση του Γιόζεφ: «Η δύναμή μου και η ηρεμία μου. Σ'αγαπώ».

Δείτε την ανάρτηση του Χουάν Γιόζεφ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jwan Yosef (@jwanyosef)



Το χρονικό των κατηγοριών

Υπενθυμίζεται πως ο ανιψιός του, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες κατηγόρησε τον Μάρτιν για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση, ενώ σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα αν αυτό αποδειχθεί αληθές, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής μπορεί να μείνει στη φυλακή για πέντε δεκαετίες.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, πριν από λίγο καιρό, εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα κατά του Μάρτιν στο Πουέρτο Ρίκο, για ενδοοικογενειακή βία. Η ταυτότητα του εντολέα παρέμενε κρυφή μέχρι και αυτή την ώρα, που ο αδερφός του Ρίκι Μάρτιν, Έρικ, αποκάλυψε, ποιός μηνύει τον Πορτορικανό με τόσο βαριές κατηγορίες.

Ο Μάρτιν κατηγορείται ότι «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» στον γιο της αδερφής του, Βανέσα, κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης που ο νεαρός ισχυρίζεται ότι διατηρούσαν, η οποία μάλιστα έληξε πριν από περίπου δύο μήνες. Σύμφωνα με την εντολή που έφερε στο φως η εφημερίδα El Vocero, ο Σάντσες ισχυρίστηκε πως ο Μάρτιν δεν αποδέχτηκε τον χωρισμό τους και εθεάθη να περιπλανάται κοντά στο σπίτι του τουλάχιστον τρεις φορές. Ο 21χρονος υποστήριξε ακόμη, ότι ο Μάρτιν είχε «καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ουσιών».

Ο ανιψιός απέσυρε τη μήνυση

Ωστόσο, μετά το τέλος της ακρόασης στο δικαστήριο χθες, η νομική ομάδα του τραγουδιστή ανέφερε ότι: «Όπως είχαμε προβλέψει, η εντολή προσωρινής προστασίας δεν παρατάθηκε από το δικαστήριο. Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να απορρίψει το θέμα ήταν αποκλειστικά δική του, χωρίς εξωτερική επιρροή ή πίεση και επιβεβαίωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση στην υπόθεση.

Το αίτημα προήλθε από τον κατήγορο ο οποίος ζητούσε την απόρριψη της υπόθεσης. Αυτό που συνέβη δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο πέρα από ένα ταραγμένο άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς χωρίς απολύτως τίποτα. Χαιρόμαστε που ο πελάτης μας είδε την απονομή της δικαιοσύνης και τώρα μπορεί να προχωρήσει στη ζωή και την καριέρα του».

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ρίκι Μάρτιν δημοσίευσε μία φωτογραφία με την απόφαση του ανιψιού του να αποσύρει τις κατηγορίες εις βάρος του.

Δείτε την ανάρτησή του





Ειδήσεις σήμερα:

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών από την Ελλάδα σε χώρες της Ευρώπης

Ανατροπή στην υπόθεση Λιγνάδη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών για την μία αθώωσή του και τις ποινές


400 Ρώσους κατασκόπους έχουν απελάσει οι Ευρωπαίοι αλλά είναι μόνο οι μισοί πράκτορες του Πούτιν, λέει ο αρχηγός της MI6








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης