Το «I’m Coming Out» της Νταϊάνα Ρος θέλουν να ακούσουν περισσότερο στο Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι

Το «I’m Coming Out» της Νταϊάνα Ρος θέλουν να ακούσουν περισσότερο στο Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κομμάτι έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στα τραγούδια που προστίθενται σε λίστες αναπαραγωγής του Γκλαστονμπέρι

ros-diana
Η εμβληματική επιτυχία της Νταϊάνα Ρος της δεκαετίας του 1980 «I’m Coming Out» έχει ανακηρυχθεί το τραγούδι που θέλουν περισσότερο να ακούσουν οι θαυμαστές που παρακολουθούν το Μουσικό Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι που διοργανώνεται από τις 22 έως τις 26 στο Σόμερσετ της Αγγλίας.

Το Music News αναφέρει ότι το «I'm Coming Out» έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στα τραγούδια που προστίθενται στις λίστες αναπαραγωγής του Γκλάστονμπερι που δημιουργήθηκαν από χρήστες στο Spotify με βάση τα δεδομένα που συλλέγονται από την υπηρεσία streaming.

Diana Ross - I'm coming out


Το Spotify δημιούργησε τη λίστα με τα 10 κορυφαία τραγούδια σύμφωνα με τους χρήστες της πλατφόρμας με το «Upside Down» της Ρος να εξασφαλίζει την τρίτη θέση μετά το «Seventeen Going Under» του Σαμ Φέντερ που είναι στη δεύτερη θέση.

Στις πέντε πρώτες θέσεις βρίσκονται το «My Number» των Foals και το «Chaise Longue» του Wet Leg (τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα). Στην έκτη έως τη δέκατη θέση είναι οι επιτυχίες «Hypersonic Missiles» του Σαμ Φέντερ, «Heat Waves» των Glass Animals, «good 4 u» της Ολίβια Ροντρίγκο, «Don't Delete The Kisses» των Wolf Alice και «Bad Guy» της Μπίλι Άιλις.

Η Νταϊάνα Ρος πρόκειται να εμφανιστεί στη σκηνή των θρύλων του Φεστιβάλ - Glastonbury’s Pyramid Stage την Κυριακή, 26 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ - ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ουκρανός που μάγεψε με τον χορό του στη μπανιέρα και έγινε viral

Η συμμορία με τις διαδικτυακές απάτες έκανε επίδειξη πλούτου στο TikTok - Διαβάστε τους διαλόγους

Αποκαλύψεις για τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό: Έβαζε σε δοκιμασίες τα παιδιά, τον έβλεπαν σαν θεό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης