Η Νταϊάνα Ρος επιστρέφει στη «σκηνή»: Νέο άλμπουμ μετά από 15 χρόνια

Η Νταϊάνα Ρος επιστρέφει στη «σκηνή»: Νέο άλμπουμ μετά από 15 χρόνια

Το «Thank You» θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου μέσω της εταιρείας Decca

ross
Επιστρέφει στο μουσικό στερέωμα μετά από 15 χρόνια η Νταϊάνα Ρος, καθώς πρόσφατα ανακοίνωσε το πρώτο της σόλο άλμπουμ, «Thank You».

Ο τελευταίος της δίσκος με τίτλο «I Love You» κυκλοφόρησσε το 2006. Το νέο της άλμπουμ μάλιστα θα είναι το πρώτο με πρωτότυπο υλικό, έπειτα από 22 χρόνια, μετά το «Every Day Is A New Day» το 1999.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας Decca, μέσω της οποίας θα κυκλοφορήσει, αποτελεί ένα «ισχυρό, ανοιχτό προς όλους, μουσικό μήνυμα αγάπης και συντοφικότητας, με τραγούδια ευτυχίας, εκτίμησης και χαράς αναγνωρίζει ολόψυχα ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό».

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο σπίτι της τραγουδίστριας κατά την διάρκεια της πανδημίας σε συνεργασία με τους Τζακ Άντονοφ, Τζίμι Νέιπς, Τέιλα Παρξ και Σπάικ Στεντ. Θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.



Η Νταϊάνα Ρος δήλωσε για το νέο της εγχείρημα: «Αυτή η συλλογή τραγουδιών είναι το δώρο μου για εσάς με αγάπη και εκτίμηση. Είμαι αιώνια ευγνώμων, που είχα την ευκαιρία να ηχογραφήσω αυτή την υπέροχη μουσική αυτή την περίοδο. Αφιερώνω αυτή την ανθολογία τραγουδιών αγάπης σε όλους εσάς, τους ακροατές μου. Καθώς ακούτε την φωνή μου, ακούτε την καρδιά μου».






Ειδήσεις σήμερα:

Ντουτέρτε: «Ανοησία» η διεθνής έρευνα εις βάρος μου, δεν θα λογοδοτήσω σε «πρώην αποικιοκράτες»

Αντώνης Λαιμός-Μαρίκα Αράπογλου: Η guest list με τα ηχηρά ονόματα στον παραμυθένιο γάμο

Survivor: Ο Κόρο έβγαλε στον… τάκο τον Σάκη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης