Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Σαλαμίνα, Κωνσταντίνα

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Σαλαμίνα, Κωνσταντίνα

Η απόλυτη διασκέδαση, ένας κόσμος αποκομμένος από την τρέχουσα πραγματικότητα, μία τηλεόραση η οποία ζει σε άλλο πλανήτη

spyropoulou
Λογικά για να μπεις την Φιλοσοφική κάπως, κάπου θα πήρε το μάτι σου την Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Αλλά μπορεί και όχι… Πάντως εγώ την καταλαβαίνω την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία κατάφερε μέσα από μία εκπομπή να μάθει πως υπάρχει ο Ασπρόπυργος, υπάρχει η Σαλαμίνα, υπάρχουν πολλά και φυσικά υπάρχει και το «γηράσκω αεί διδασκόμενη». Γι' αυτό, και πάντα καλοπροαίρετα, ελπίζω κάποιος να την ενημερώσει πως η «Ιθάκη», που συχνά πυκνά επισκέπτεται, εκτός από εξαιρετικό εστιατόριο, είναι και νησί. Γεια σου, Queen Dina, με τα ωραία σου.

Ωραία τα είπε η Μαρία Σολωμού. Γιατί, όταν ρωτάς για την προσωπική ζωή του άλλου, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και γι' απαντήσεις που τελικά δεν τις περίμενες…

Εγώ πάντως δηλώνω ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη για το πόσο πολλά γράφονται για την λήξη κάποιων συμβολαίων στον ΣΚΑΪ, ενώ για άλλα που έχουν μάλιστα αποφασιστεί εδώ και μήνες σε άλλους σταθμούς, δεν ακούγεται κιχ.

Πόσες φορές θα μας πει η «Σούπερ Κική» ότι δεν συμπαθεί τον Γιώργο Λιάγκα στις συνεντεύξεις της. Ελεος, το καταλάβαμε.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck9hseybk5gp)


Αυτό που έζησε η Αννα Κορακάκη δεν είναι απλό, δεν είναι εύκολο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και θέλει μεγάλη προσπάθεια να ξεπεραστεί. Μπράβο της που βρήκε την δύναμη και το δημοσιοποίησε. Γιατί πολλά πρόσωπα που είναι στην δημοσιότητα από διαφορετικούς χώρους αντιμετωπίζουν ανάλογα περιστατικά. Και εδώ η τηλεόραση κάνει καλό, καθώς βοηθά να διαδίδεται μία πληροφορία χρήσιμη για θύματα.

Συνεχίζεται το θρίλερ στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Δεν βγήκε ακόμη «λευκός καπνός» από την καμινάδα του Αμαρουσίου…

Ακομψο να βγαίνει η Πηνελόπη Πιτσούλη και με χαρακτηρισμούς όπως το «χοντρομπεμπές» για τον Παύλο Χαϊκάλη. Είναι προσβλητικοί και τον λόγο για τυχόν παραπτώματα έχει η δικαιοσύνη. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας σε μία εκπομπή και να μιλά με αυτόν τον τρόπο, κάνοντας τον έξυπνο. Το «χοντρομπεμπές» επίσης είναι ρατσιστικός χαρακτηρισμός για τον σωματότυπο ενός ανθρώπου.

Το ανέκδοτο της ημέρας: Χώρισαν ο Μαρτίκας και η Βρισηίδα. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Μας βλέπω το καλοκαίρι στα πλατό με βεντάλιες, αγαπητοί μου.

Μέχρι
τότε και εν μέσω μιας θερμότατης ημέρας ένα λαχταριστό κουίζ. Ποιοι πανελίστες «σφάχτηκαν» στα καμαρίνια και πλέον δεν θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλο;



Ειδήσεις σήμερα:

Τα 40 λεπτά του τρόμου στο Τέξας: Κλειδώθηκε με τα παιδιά στην τάξη και άρχισε να τα «γαζώνει»

Γουδή - Κυψέλη σε 13' με τη Γραμμή 4 – Πότε θα λειτουργήσει

Ο Μικ Τζάγκερ για τη σύγκριση με τον Χάρι Στάιλς: «Ελάτε τώρα, δεν έχει ούτε τη φωνή μου, ούτε τις κινήσεις μου»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης