Ο Σάκης Ρουβάς, τηρεί τα έθιμα και για αυτό δεν θα μπορούσε να μην βάψει κόκκινα αυγά με την οικογένειά του.
Ο τραγουδιστής μάλιστα, μοιράστηκε το στιγμιότυπο αυτό με τους ακόλουθούς του στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς ανάρτησε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, μία φωτογραφία με την 13χρονη κόρη του, Αναστασία και τον 11χρονο γιο του, Αλέξανδρο, οι οποίοι κρατούν τα φρεσκοβαμμένα κόκκινα αυγά, τα οποία διαφέρουν πολύ από τα συνηθισμένα, γιατί έχουν πάνω ζωγραφιές.
Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Πάσχα χωρίς τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά δε γίνεται… αλλά εμείς βάλαμε την πινελιά μας!». Οι τρεις τους, ζωγράφισαν με πινέλα τα κόκκινα αυγά, ενώ φαίνεται να απολαμβάνουν αρκετά τον χρόνο που περνούν, κάνοντας μαζί πράγματα.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.