Γουιλ Σμιθ - Όσκαρ: Τι του είπε ο Ντένζελ Ουάσινγκτον για τον... διάβολο μετά το χαστούκι επί σκηνής

Γουιλ Σμιθ - Όσκαρ: Τι του είπε ο Ντένζελ Ουάσινγκτον για τον... διάβολο μετά το χαστούκι επί σκηνής

«Πρόσεχε στην πιο μεγάλη στιγμή σου, γιατί τότε είναι που έρχεται για σένα ο Διάβολος» είπε ο πολυβραβευμένος σταρ στον «θερμόαιμο» συνάδελφό του - Αργότερα έσπευσε να τον παρηγορήσει και ο Μπράντλεϊ Κούπερ

smith_slap
Το χαστούκι που έριξε ο Γουιλ Σμιθ στον παρουσιαστή Κρις Ροκ στη σκηνή της 94ης τελετής των Βραβείων Όσκαρ ήταν σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα στιγμιότυπα της χθεσινής βραδιάς, με την απαράδεκτη συμπεριφορά του σταρ να σοκάρει το κοινό παγκοσμίως και τον ίδιο να καταλήγει να... βάλει τα κλάματα, σε μια στιγμή που θα έπρεπε να λάμπει από ευτυχία, έχοντας κερδίσει το Όσκαρ Α Ανδρικού Ρόλου.

Το στιγμιότυπο που θεωρήθηκε αρχικά από πολλούς ως ένα σκηνοθετημένο σκετς της τελετής, ήταν τελικά 100% αληθινό: Ο 53χρονος ηθοποιός βγήκε εκτός εαυτού όταν ο κωμικός Κρις Ροκ, από τη σκηνή των Όσκαρ, κορόιδεψε το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του, η οποία πάσχει από αλωπεκία. Ένα αστείο του Ροκ που παρέπεμπε στην ταινία GI Jane (στην οποία η Ντέμι Μουρ ξύρισε το κεφάλι της προκειμένου να υποδυθεί την πεζοναύτη) προκάλεσε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από τον Σμιθ.




Σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον εμβρόντητο παρουσιαστή, ο οποίος προς τιμήν του δεν ανταπέδωσε το χτύπημα και προσπάθησε να αστειευτεί. Το συμβάν όπως δεν τελείωσε εκεί, αφού όταν επέστρεψε στη θέση του ο Σμιθ φώναξε στον Ροκ δύο φορές «να μην ξαναπιάσει τη γυναίκα του στο κ@λο-στομα του», ενώ ο παρουσιαστής προσπαθούσε να κατανοήσει τι συνέβη και να συνεχίσει την κανονική ροή της απονομής.

Κλείσιμο


Στο διάλειμμα για διαφημίσεις που ακολούθησε, ο πολυβραβευμένος ηθοποιός Ντένζελ Ουάσινγκτον και ο παραγωγός Τάιλερ Πέρι προσέγγισαν τον εμφανώς ταραγμένο Γουιλ Σμιθ για να τον παρηγορήσουν και να τον ηρεμήσουν. Λίγες στιγμές αργότερα ο Γουίλ Σμιθ, σύμφωνα με μαρτυρίες, σκούπισε τα δακρυσμένα μάτια του και επέστρεψε στη θέση του, με τον Ουάσινγκτον να σπεύδει να παρηγορήσει και την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, τη σύζυγο του σταρ.

Μερικά λεπτά αργότερα, όταν ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή των Όσκαρ για να παραλάβει το αγαλματίδιο που κέρδισε για την ερμηνεία του στο «King Richard», αποκάλυψε τι του είπε ο πρωταγωνιστής της «Ημέρας Εκπαίδευσης» όταν τον πλησίασε μετά το χαστούκι. «Πρόσεχε στην πιο μεγάλη στιγμή σου, γιατί τότε είναι που θα σε κυνηγήσει ο Διάβολος» είπε ο Ντένζελ Ουάσινγκτον στον 53χρονο, ο οποίος αργότερα ζήτησε συγγνώμη από τους διοργανωτές των Όσκαρ και το κοινό, εξηγώντας ωστόσο ότι αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί την οικογένειά του και τους ανθρώπους που αγαπά.

denzel


Παρόλο που ο σταρ του «Ημέρα Ανεξαρτησίας» και ο Ουάσινγκτον δεν έχουν πρωταγωνιστήσει ποτέ μαζί σε μια ταινία, ο Σμιθ θεωρεί τον βετεράνο ηθοποιό καλό του φίλο και μέντορά του. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Σμιθ εκμυστηρεύθηκε στο People ότι ο Ουάσινγκτον του είπε ότι «αυτή είναι η χρονιά του». «Πριν χρόνια, πήγαινα στον Ντένζελ για συμβουλές. Με ξέρει πολύ καιρό έτσι έχει δει την πρόοδό μου και μου λέει ότι αισθάνεται περήφανος για μένα», είπε ο Σμιθ στο περιοδικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αργότερα έσπευσε να παρηγορήσει τον ηθοποιό και ο Μπράντλεϊ Κούπερ.


Ειδήσεις σήμερα:

Αναδιπλώθηκε ο Μπάιντεν για την «αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία» - Τι κρύβει η δήλωσή του

Η ώρα της αλήθειας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Όσκαρ 2022: Οι νικητές και η επίθεση του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ επί σκηνής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης