H Δέσποινα Μοίρου αρραβωνιάστηκε με τον Σκοτ Πέιτζ

H Δέσποινα Μοίρου αρραβωνιάστηκε με τον Σκοτ Πέιτζ

Η ηθοποιός και ο μουσικός έχουν σχέση τα τελευταία 4 χρόνια - Δείτε φωτογραφίες από το χαρμόσυνο γεγονός, στον αρραβώνα και ο Αλ Πατσίνο

moiroucover
Και επίσημα «κυρία Πέιτζ» έγινε η Δέσποινα Μοίρου.

Η Ελληνίδα ηθοποιός αρραβωνιάστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα τον κιθαρίστα που συνεργάστηκε με τους Pink Floyd, Σκοτ Πέιτζ.

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ένας άλλος θρύλος της ροκ, ο κιθαρίστας των Doors, Ρόμπι Κρίγκερ.

Ο αρραβώνας έγινε σε πολύ στενό κύκλο, στη βίλα του ροκ σταρ στο Los Angeles με VIP καλεσμένους διάσημους μουσικούς όπως μέλη των Doors και των Led Zeppelin και ηθοποιούς φίλους της Δέσποινας όπως η Lainie Kazan και η Renne Taylor που συμπρωταγωνιστούν στην καινούρια της ταινία «Tango Shalom».

IMG_6289

Γνωρίζοντας την αδυναμία της στα μαύρα διαμάντια, ο Σκοτ επέλεξε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων που λέγεται «eternal beloved» (αιώνια αγαπημένη) και είναι ένα πολυγωνικό μαύρο διαμάντι δεμένο με λευκό χρυσό που το πλαισιώνουν μικρά λευκά διαμαντάκια. «Τα μαύρα διαμάντια είναι σπάνια στη φύση όπως σπάνια είσαι και εσύ», της είπε τρυφερά ο Σκοτ.

IMG_6311

Κλείσιμο
Αμέσως μετά τους αρραβώνες το ζευγάρι παραβρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση του φίλου τους Jeffrey Gund, CEO της μεγάλης εταιρίας διοργάνωσης εκδηλώσεων στο Los Angeles και δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τους παραβρισκόμενους.

IMG_6283

Το ζευγάρι είναι σε σχέση τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Γνωρίστηκαν πολλά χρόνια πριν, όταν η Δέσποινα Μοίρου έκανε ακόμα stand up στο κλαμπ του Τζόνι Ντεπ, στο Viper Room.

Η ηθοποιός κάνει συχνά αφιερώσεις στον αγαπημένο της μέσω των social media. Πριν λίγες ημέρες, του αφιέρωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ένα ποίημα γραμμένο στα Ελληνικά.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ο ερωτας μας εμπεριέχει το πάθος όλων των γαλαξιών του σύμπαντος κόσμου. Που είναι εγκλωβισμένα ενωμένα και δεμένα μες τον χωροχρόνο απ αρχής δημιουργίας του. Ο έρωτας μας είναι υπεράνω Αδάμ και ευας,, εμεις είμασταν οι πρώτοι που ερωτεύτηκαν στο σύμπαν, προ αυτών. Ο έρωτας μας είναι φτιαγμένος από υλικά μιας πρωτόγονης εποποιίας. Που κανείς ποτε Δεν θα μπορέσει (ποτέ ) να εξερευνήσει, να βιώσει, να αισθανθεί. Παρά μόνο το ίδιο το σύμπαν, αυτό μας γέννησε μαζί και ήταν ο μόνος μάρτυρας του έρωτα μας. Δέσποινα Μοίρου. Στον Σκοτ».

Δείτε την ανάρτησή της:



Ειδήσεις σήμερα:

Πάστορας σε εκκλησία στο Φοίνιξ παραιτήθηκε επειδή είχε τελέσει λάθος... χιλιάδες βαφτίσεις!

Ασθενής σεισμική δόνηση στα ανοιχτά της Χίου

Οικονόμου: Στοχευμένη εφάπαξ στήριξη των πιο ευάλωτων - Κρίσιμος μήνας ο Μάρτιος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης