Σασμός: Ο «συγκρατούμενος του Αστέρη» συστήνεται - «Ο Τόλης είναι ικανός για όλα»

Σασμός: Ο «συγκρατούμενος του Αστέρη» συστήνεται - «Ο Τόλης είναι ικανός για όλα»

Αν και οι χρήστες του Twitter θεωρούσαν «αστροπελέκι» τον Τόλη, ο Θάνος Μπίρκος εξηγεί ότι ο ρόλος του δεν είναι «καρικατούρα»

sasmos
Ο νέος ηθοποιός του «Σασμού», ο οποίος υποδύεται τον ρόλο του Τόλη Χριστάκη, του ισοβίτη με τον οποίο βρίσκεται στο ίδιο κελί ο «Αστέρης», συστήθηκε στο κοινό του και μίλησε για τον χαρακτήρα του.

Ο Θάνος Μπίρκος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στην εμπειρία του από τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του Alpha.

«Ήμουν πολύ αγχωμένος τις πρώτες ημέρες, γιατί έχω καταπληκτικούς συναδέλφους στη σειρά, ήθελα να δουλέψω καλά και να βοηθήσω στην επιτυχία της. Ήμουν φανατικός του Σασμού και η χαρά μου ήταν τόσο μεγάλη, όταν πήρα τον ρόλο. Προσπάθησα εις διπλούν στα δοκιμαστικά για να τα καταφέρω. Νομίζω πως βγαίνει κάτι πολύ καλό, γιατί με τον Ορφέα έχουμε τρομερή επαφή», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chuwyh9elg09-st)

Για τον ιδιαίτερο ρόλο του Τόλη, ο ηθοποιός δήλωσε: «Ο σκηνοθέτης μου έδωσε εξ' αρχής την οδηγία ότι πρέπει να παίζω, έχοντας συνεχώς στο μυαλό μου ότι αυτός ο χαρακτήρας είναι ικανός για όλα. Εγώ απλά ακολουθώ το σενάριο, έχω χτίσει τον χαρακτήρα μου. Ο Τόλης δεν έχει κάνει λάθος στα λογιστικά βιβλία για να είναι σε αυτή την πτέρυγα. Έχω στο μυαλό μου πάντα ότι ο ρόλος δεν είναι καρικατούρα, είναι σπουδαίος και μπορεί να εξελιχθεί και να κάνει διάφορα πράγματα. Προσπαθώ να μη μου φύγει κανένα spoiler. Το μόνο που θα σας πω είναι ότι ο Καραπάνος στο κελί του έχει καφετιέρα».



Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στην Κυψέλη: Οι ισχυρισμοί της σύγχρονης «Μήδειας» που δεν έπεισαν και ο μυστηριώδης πληροφοριοδότης

Δολοφονία Άλκη: «Κλειδί» τα ευρήματα του DNA - Μπαράζ λουκέτων σε συνδέσμους οπαδών

Προφυλακίστηκαν 4 από τους 7 κατηγορούμενους για το γηροκομείο - κολαστήριο στα Χανιά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης