Η Τέιλορ Σουίφτ έγινε... μάθημα σε Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Η Τέιλορ Σουίφτ έγινε... μάθημα σε Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Σε λίστα αναμονής πολλοί φοιτητές που θέλουν να το παρακολουθήσουν

taylor-swift
Το Ινστιτούτο Clive Davis του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης παρουσίασε το πρώτο του μάθημα για την Τέιλορ Σουίφτ, το οποίο ξεκίνησε στις 26 Ιανουαρίου και θα συνεχιστεί έως τις 9 Μαρτίου.

To συγκεκριμένο μάθημα διδάσκεται από την Μπρίτανι Σπάνος του Rolling Stone και σκοπό έχει οι μαθητές να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο η δημιουργικότητα και η σύνθεση των τραγουδιών της, έχουν καταφέρει μια διαρκή παρουσία σε μια ταχέως εξελισσόμενη μουσική βιομηχανία.

Θα μάθουν επίσης για την κληρονομιά των τραγουδοποιών της ποπ και της κάντρι που έχουν επηρεάσει τη Σουίφτ, πώς οι συζητήσεις για τη νεολαία αξιοποιούνται στα μέσα ενημέρωσης και τη μουσική και θα αναπτύξουν περισσότερο την καλλιτεχνική τους εκτίμηση, την κριτική σκέψη, την έρευνα αλλά και τις δεξιότητες γραφής.




To Clive Davis έχει ζητήσει από τη διάσημη σταρ να συμμετέχει σε κάποιο μάθημα, η Σουίφτ ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμα για το αν αποδέχεται την πρόσκληση.

Η Σπάνος δήλωσε στο Variety πως: «Η διδασκαλία ενός μαθήματος στο Clive Davis ήταν ένα όνειρό μου από τότε που παρακολούθησα το NYU. Παρακολούθησα αρκετά από τα μαθήματα της Ηχογραφημένης Μουσικής στο πρόγραμμα και ήταν καθοριστικά για τη δουλειά μου ως δημοσιογράφος. Καλύπτω την Τέιλορ Σουίφτ από τη στιγμή που ξεκίνησε και είμαι μεγάλη θαυμάστριά της. Είναι μεγάλη μου τιμή που μπορώ να μοιραστώ τις γνώσεις μου στο Swiftie με μια ομάδα μαθητών».


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε οι χούλιγκαν για τον εγκέφαλο της καταδρομικής επίθεσης - Απολογούνται σήμερα

Επιδοτήσεις στο ρεύμα: 39 ευρώ για νοικοκυριά - 65 ευρώ για επιχειρήσεις το Φεβρουάριο

Εξοικονομώ: Παράταση αιτήσεων έως τις 15 Μαρτίου, τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης