Η Τζίτζι Χαντίντ παραδέχεται πως βλέπει βίντεο στο TikTok για να μάθει πώς να μεγαλώσει σωστά την κόρη της

Η Τζίτζι Χαντίντ παραδέχεται πως βλέπει βίντεο στο TikTok για να μάθει πώς να μεγαλώσει σωστά την κόρη της

Το 26χρονο μοντέλο δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πως είναι πλέον, μητέρα ενός κοριτσιού

gigi
Ενθουσιασμένη δηλώνει η Τζίτζι Χαντίντ με την κόρη της, Κάι, αν και ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει πλήρως, ότι έγινε μητέρα.

Το 26χρονο μοντέλο που μεγαλώνει πλέον, μόνη της τη μικρούλα, αφού πρόσφατα χώρισε με τον Ζέιν Μαλίκ, ο οποίος και επιτέθηκε στη μητέρα της, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και αποκάλυψε πως συμπεριφέρεται πολλές φορές σαν η κόρη της να προσγειώθηκε στο σπίτι της από το πουθενά.


«Είναι υπέροχη και πολύ έξυπνη. Παρατηρεί τα πάντα. Πολλές φορές γυρνάω και την κοιτάω και νιώθω σαν να μην ξέρω τι να κάνω. Σαν να βρέθηκε στη ζωή μου από το πουθενά. Την κοιτάω και λέω "ω Θεέ μου, από που ήρθες εσυ; Τι κάνω τώρα;», είπε χαρακτηριστικά το διάσημο μοντέλο.

Κλείσιμο
Αν και οι περισσότερες φίλες της είναι πλέον, μητέρες, η ίδια δυσκολεύεται πολύ να εξοικειωθεί με την ιδέα. Μάλιστα, παραδέχτηκε πως ακόμα χαζεύει βίντεο στο διαδίκτυο, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι τα κάνει όλα σωστά.


«Έχω έναν κρυφό λογαριασμό στο TikTok. Δεν ακολουθώ κανέναν που να γνωρίζω, ούτε δημοσιεύω τίποτα. Βλέπω βίντεο από μαμάδες συνέχεια. Βλέπω τα φαγητά που πρέπει να φτιάχνω στη μικρή, πώς να της μιλάω, όλα αυτά τα μαμαδίστικα», ανέφερε.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως υπάρχει ένα πράγμα που θέλει να κάνει με την μικρή Κάι και περιμένει πώς και πώς να μεγαλώσει για να της το μάθει.


«Θέλω να την πάρω και να πάμε για σκι. Εγώ έμαθα να κάνω σκι, όταν ήμουν μόνο 2 χρονών. Φτάνουμε σε αυτή την ηλικία σιγά σιγά. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί της αυτές τις στιγμές», δήλωσε.

Τέλος, εξήγησε πως παρά τον χωρισμό της από τον Μάλικ, δεν πρόκειται να στερήσει από την κόρη της τον πατέρα της, όσο κι αν αγαπάει την οικογένειά της και συγκεκριμένα τη μητέρα της.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Ριάνα δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά στην πρώτη της ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου θύμισε στους followers πόσο σέξι είναι στην πίστα

Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστή πιανίστα-συνοδός εξαπατά εύπορους άνδρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης