Playboy: «Πιστά κουνελάκια» παραμένουν στο πλευρό του Χιου Χέφνερ και μετά τον θάνατό του

Playboy: «Πιστά κουνελάκια» παραμένουν στο πλευρό του Χιου Χέφνερ και μετά τον θάνατό του

Καταγγέλουν ως ψευδείς τις μαρτυρίες των συναδέλφων τους για παρενόχληση και βιασμούς και ισχυρίζονται πως  «ο Χέφνερ ήταν ένας άνθρωπος που δεσμεύτηκε να ζήσει τίμια και ελεύθερα» 

heffner-main
Αν και οι πρόσφατες αποκαλύψεις που έκαναν πρώην κουνελάκια του Playboy για τον Χιου Χέφνερ και τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της διάσημης έπαυλης του «καίνε» τον διάσημο επιχειρηματία, υπάρχουν κι οι «πιστές ακόλουθοί» του, που σπεύδουν να τον υπερασπιστούν.

Το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Secrets of Playboy», που κυκλοφόρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Α&Ε έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα τη μνήμη του «μεγιστάνα του γυμνού», καθώς τα πρώην κουνελάκια του τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση, πάρτι οργίων ,στα οποία λάμβαναν μέρος χωρίς τη θέλησή τους, κακοποίηση και άλλες αισχρές πράξεις.


Ωστόσο, δεν φαίνεται να συμμερίζονται όλες τις ίδιες απόψεις, καθώς μία ομάδα από «κουνελάκια» υπέγραψαν επιστολή με τα ονόματά τους, όπου κάνουν ξεκάθαρη την στήριξή τους στον «ευεργέτη» τους.

«Υπογράφουμε την επιστολή για να υπερασπιστούμε τον Χιου Χέφνερ. Από όσο γνωρίζουμε τον Χεφ, ήταν ένας άνθρωπος κατανοητικός και ιδιαίτερα ευγενικός, που υπερασπιζόταν τον ελεύθερο τρόπο σκέψης. Δεσμεύστηκε να ζει μία τίμια, ειλικρινή ζωή και τίποτα άλλο πέρα από αυτό», αναφέρεται.


Μάλιστα, μέσα στην εν λόγω επιστολή καταδικάζουν το ντοκιμαντέρ της Α&Ε, αναφέροντας πως βασίζεται σε ψεύδη και σκευωρίες, που έχουν σκοπό να σπιλώσουν τη μνήμη του «μεγάλου Χέφνερ».

«Υπογράφω με υπερηφάνεια το συγκεκριμένο γράμμα, ως ένδειξη αναγνώρισης στον χαρακτήρα του Χιου Χέφνερ και ενάντια στους ψεύτικους ισχυρισμούς της Α&Ε», γράφει στο τέλος η επιστολή.

Φυσικά, το τηλεοπτικό δίκτυο έσπευσε σε μία επίσημη ανακοίνωση να απαντήσει στις γυναίκες που υπερασπίζονται τον Χέφνερ, αναφέροντας: «Οι ιστορίες που κοινοποιούνται στο «Secrets of Playboy» είναι προσωπικές εμπειρίες των συμμετεχόντων στο ντοκιμαντέρ και αξίζουν να ειπωθούν, ανεξαρτήτως δύσκολο μπορεί να είναι για κάποιους να τις ακούσουν. Το να υπογράφεις μια επιστολή ή να έχεις μια διαφορετική εμπειρία με τον κ. Χέφνερ ή γενικά, το Playboy, δεν αναιρεί τις εμπειρίες όσων έχουν έρθει για να μοιραστούν την αλήθεια τους στη σειρά. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να φέρνουμε αυτές τις ιστορίες στο φως».
Κλείσιμο

Οι γυναίκες που μίλησαν στο ντοκιμαντέρ περιγράφουν ανατριχιαστικές στιγμές που έζησαν «κλειδωμένες» στην πολυτελή έπαυλη.

Ανάμεσά τους η Χόλι Μάντισον, που βρισκόταν για χρόνια στο πλευρό του Χιου Χέφνερ, ισχυρίστηκε ότι «φοβόταν να τον αφήσει, καθώς είχε στην κατοχή του υλικό από προσωπικές της στιγμές που θα μπορούσε να δημοσιεύσει».

Βέβαια, δεν ήταν η μόνη, αφού όπως ισχυρίζεται, ο Χιου Χέφνερ είχε στην κατοχή του υλικό από όλες τις κοπέλες που ζούσαν στην έπαυλη και με αυτό τις εκβίαζε.


Τον συγκεκριμένο ισχυρισμό επιβεβαιώνει στο ντοκιμαντέρ και η χήρα του Χιου Χέφνερ, Κρίσταλ. Όπως αναφέρει, ήταν η ίδια που βρήκε όλο αυτό το υλικό μετά τον θάνατό του και το κατέστρεψε.

«Βρήκα χιλιάδες αντίγραφα με φωτογραφίες και βίντεο των κοριτσιών. Τα κατέστρεψα όλα, ένα-ένα ξεχωριστά. Δεν υπήρχαν μόνο γυναίκες από την έπαυλη, αλλά και άλλες που είχαν φύγει ή ακόμα και άσχετες γυναίκες που απλά του άρεσαν», δηλώνει στο ντοκιμαντέρ.


Από την στιγμή που έγιναν γνωστές όλες αυτές οι καταγγελίες για τον Χιου Χέφνερ στο ντοκιμαντέρ, η νέα διοίκηση του Playboy εξέδωσε μία ανακοίνωση, κάνοντας ξεκάθαρο ότι είναι αντίθετη με τη στάση του Χέφνερ και καταδικάζει τις πράξεις του.

«Πρώτα και κύρια, θέλουμε να πούμε ότι εμπιστευόμαστε τις γυναίκες που μίλησαν και τις ιστορίες τους και υποστηρίζουμε σθεναρά τα άτομα που έχουν έρθει για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Ως εταιρεία που έχει ως βάση το σεξ, πιστεύουμε ότι η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας και οτιδήποτε λιγότερο είναι ασυγχώρητο. Δεν σχετιζόμαστε σε τίποτα με την οικογένεια Χέφνερ και θα κρατήσουμε μόνο τις καλές πτυχές της κληρονομιάς της, προωθώντας την ασφάλεια, την απόλαυση και την ελευθερία».



Ειδήσεις σήμερα:

Η Ριάνα δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά στην πρώτη της ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου θύμισε στους followers πόσο σέξι είναι στην πίστα

Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστή πιανίστα-συνοδός εξαπατά εύπορους άνδρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης