Playboy: Πρώην «κουνελάκι» αποκαλύπτει την… τραυματική πρώτη νύχτα με τον Χιου Χέφνερ

Playboy: Πρώην «κουνελάκι» αποκαλύπτει την… τραυματική πρώτη νύχτα με τον Χιου Χέφνερ

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, σε podcast για τον βίο και την πολιτεία του Χιου Χέφνερ, πριν από λίγες ημέρες, η Χόλι Μάντισον, 41 ετών σήμερα, που είχε σχέση με τον ιδρυτή του Playboy από το 2001 έως το 2008, μίλησε λεπτομερώς για την εποχή που ζούσε στο Playboy Mansion

hollymadison-0
Η Χόλι Μάντισον περιέγραψε λεπτομερώς την… τραυματική πρώτη της νύχτα με τον Χιου Χέφνερ στο Playboy Mansion και πώς εκείνος τραβούσε άσεμνες φωτογραφίες μεθυσμένων και υπό την επήρεια ναρκωτικών γυναικών.



Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, σε podcast για τον βίο και την πολιτεία του Χιου Χέφνερ, πριν λίγες μέρες, το μοντέλο και σταρ ριάλιτι, 41 ετών σήμερα, που είχε σχέση με τον ιδρυτή του Playboy από το 2001 έως το 2008, μίλησε λεπτομερώς για την εποχή που ζούσε στο Playboy Mansion.

Τα πάντα σε κοινή θέα στην έπαυλη του Playboy

Η γεννημένη στο Όρεγκον καλλονή είπε στο podcast ότι αρχικά ήλπιζε να την προσκαλέσουν να μετακομίσει στο Playboy Mansion και πως δεν ήξερε πραγματικά τι συνέβαινε εκεί σεξουαλικά. Είπε: «Ήξερα ότι πρέπει να υπάρχει κάτι και ήμουν προετοιμασμένη για αυτό. Δεν ήμουν προετοιμασμένη όμως για αυτό που θα μου συνέβαινε πραγματικά».

000_Par1364778


Η Μάντισον, που συμμετείχε στο ριάλιτι Girls Next Door (σ.σ. Το The Girls Next Door είναι μια τηλεοπτική σειρά ριάλιτι που επικεντρώνεται στις ζωές των φιλενάδων του Χιου Χέφνερ που ζούσαν μαζί του στο Playboy Mansion) ανέφερε ότι μετά από μια βραδιά σε ένα κλαμπ, αυτή και ο Χέφνερ -ο οποίος πέθανε σε ηλικία 91 ετών το 2017- επέστρεψαν στην έπαυλη μαζί με μια ομάδα γυναικών. «Δεν περίμενα απαραίτητα να κάνω σεξ εκείνο το βράδυ, νόμιζα ότι θα ήταν περισσότερο ένα πρώτο ραντεβού - παρόλο που προφανώς δεν είναι ένα πολύ παραδοσιακό πρώτο ραντεβού... Νόμιζα ότι απλώς θα έβλεπα τι γινόταν, θα έπαιρνα μια ιδέα του τι πραγματικά συνέβαινε εκεί. Αν δεν μου άρεσε, δεν θα χρειαζόταν να κάνω το παραμικρό και θα μπορούσα να πάρω την απόφασή μου για το αν ήθελα να κάνω ένα δεύτερο ραντεβού ή όχι». Η Μάντισον συνέχισε λέγοντας ότι σίγουρα δεν περίμενε να είναι εκείνη που θα έκανε την αρχή εκείνο το βράδυ, αλλά ένιωσε σαν σκουπίδι όταν εκείνη και ο Χέφνερ έκαναν σεξ, κάτι που περιέγραψε ως «τραυματική εμπειρία».

Η Holly Madison θυμάται την τραυματική πρώτη της νύχτα με τον Hugh Hefner
Κλείσιμο



«Τον έσπρωξαν οι άλλες γυναίκες πάνω μου κυριολεκτικά. Και αφού συνέβη, ήμουν ντροπιασμένη, ήθελα ν΄ανοίξει η γη να με καταπιεί. Όλο αυτό είχε πολύ περισσότερο συναισθηματικό αντίκτυπο πάνω μου από ό,τι πίστευα. Δεν ήταν ότι η ιδέα του να κάνω σεξ μαζί του με απωθούσε τόσο πολύ -ξέρω ότι αυτό δεν το αντιλαμβάνονται όλοι επειδή λένε, "αυτός είναι γέρος, άσχημος"», εξομολογήθηκε στο podcast. «Ήταν περισσότερο η πτυχή της έλλειψης ιδιωτικότητας που πραγματικά με ενοχλούσε και η αίσθηση του "Όλοι ξέρουν τι συνέβη". Ένιωσα ξαφνικά ότι όλοι θα μάθουν για μένα, και τρομοκρατήθηκα από τη σκέψη».

Η Μάντισον είπε ότι την επόμενη μέρα, ρώτησε τον Χέφνερ αν θα μπορούσε να μετακομίσει στην έπαυλη καθώς-όπως επισημαίνει η ίδια «ένιωθε ότι δεν μπορούσε ν’ αλλάξει ό,τι είχε γίνει, οπότε καλό θα ήταν να κερδίσει αυτό για το οποίο είχε πάει». Και συνέχισε λέγοντας πως η μετακόμισή της στην έπαυλη την έκανε να αισθάνεται πως «χαίρει σεβασμού -κατά κάποιο τρόπο» και πως, αν δεν το έκανε, θα την στοίχειωνε για πάντα αυτή η εμπειρία της.
 


Revenge porn και μαλλιοτραβήγματα

Στη συνέντευξη, η Μάντισον είπε ότι ο Χέφνερ τραβούσε συχνά «άσεμνες πορνό» εικόνες μεθυσμένων γυναικών χωρίς τη συγκατάθεσή τους. «Όταν τα κορίτσια έβγαιναν με τον Χεφ, με τη λιμουζίνα του, στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και μετά επέστρεφαν στο δωμάτιό του, αυτός τις τραβούσε συνεχώς φωτογραφίες με την φωτογραφική του μηχανή. Και αυτές οι γυναίκες ήταν σχεδόν πάντα μεθυσμένες ή μαστουρωμένες και δεν καταλάβαιναν τι γινόταν. Ξέρω ότι εγώ, ήμουν πολύ μεθυσμένη».

The #1 Playboy Bunny (Full Holly Madison Interview)


«Πήγα στον Χεφ και του είπα, "Μπορείς να σταματήσεις να μοιράζεις τις γυμνές φωτογραφίες μας σε όλους, γιατί ένα από τα κορίτσια τις ανεβάζει στο Διαδίκτυο"», είπε η Μάντισον. «Φοβόμουν κάπως να του μιλήσω, αλλά έπρεπε να το κάνω». Ο Χέφνερ στη συνέχεια πήγε στην κοπέλα που ανέβαζε τις φωτογραφίες και της είπε «Η Χόλι σε κάρφωσε, σε ρουφιανεύει», κάτι που οδήγησε σε καβγάδες και μαλλιοτραβήγματα μεταξύ των γυναικών, κάτι που άρεσε πολύ στον Χέφνερ.



Η Μάντισον είπε ότι αισθάνεται ανακουφισμένη και ευγνώμων που αυτή η συμπεριφορά δεν θα γινόταν ποτέ αποδεκτή σήμερα. «Οι άνθρωποι πλέον έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία, γνωρίζουν τι είναι το πορνό εκδίκησης και έχουν μάθει πια λίγο περισσότερα για το τι σημαίνει συναίνεση».


Ειδήσεις σήμερα:

Το μήλο κάτω από τη μηλιά: Η κόρη της Χάιντι Κλουμ ποζάρει στα 17 της

Στη Βουλγαρία τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Άδειοι δρόμοι και κλειστά μαγαζιά μετά το αιφνίδιο lockdown στην Ολλανδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης