Χιου Χέφνερ: Όργια, ναρκωτικά και βιασμοί στη βίλα του ιδρυτή του Playboy

Χιου Χέφνερ: Όργια, ναρκωτικά και βιασμοί στη βίλα του ιδρυτή του Playboy

Σε ντοκιμαντέρ η «σκοτεινή» πλευρά του ιδρυτή του Playboy – Καταγγέλονται ακόμη και όργια κτηνοβασίας - Ο Χέφνερ θεωρούσε κτήμα του όλα τα «κουνελάκια» και τις ιερόδουλες που μπαινόβγαιναν στην έπαυλή του

hefner2
Ο υπέρμαχος της σεξουαλικής ελευθερίας και ιδρυτής του πιο διάσημου ανδρικού περιοδικού παγκοσμίως, «Playboy», Χιου Χέφνερ, διψούσε για σεξ. Στην έπαυλή του στο Λος Άντζελες, διοργάνωνε σχεδόν καθημερινά καυτές βραδιές που περιλάμβαναν άφθονα ναρκωτικά, ομαδικό σεξ, βιασμούς γυναικών αλλά και όργια με σκύλους...

Επί πέντε νύχτες την εβδομάδα, ο Χέφνερ συμμετείχε σε ερωτικά πάρτι που διοργάνωνε στην έπαυλή του με πολλές αιθέριες υπάρξεις, ενώ, για μία βραδιά, προσκαλούσε άσχημες ιερόδουλες στην επονομαζόμενη «Βραδιά του Χοίρου», όπως την αποκαλούσε.

Το νέο ντοκιμαντέρ, υπό τον τίτλο: «A&E, Secrets of Playboy» Μυστικά του Playboy» που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου, αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά του Xιου Χέφνερ, με πρώην συνεργάτες και «κουνελάκια» να περιγράφουν πώς η πολυτελής οικία του είχε μετατραπεί σε βίλα ακολασίας. Οι πάντες έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών, οι γυναίκες κακοποιούνταν σεξουαλικά ενώ κάποιοι κάνουν λόγο και για όργια κτηνοβασίας.

“Secrets of Playboy” Premieres on A&E in Early 2022


«Βαμπίρ» που χειραγωγούσε και νάρκωνε δεκάδες κοπέλες

Όπως αναφέρεται στο επίμαχο ντοκιμαντέρ, ο Χιου Χέφνερ, ήταν ένα «βαμπίρ» που χειραγωγούσε και νάρκωνε δεκάδες νεαρές γυναίκες προκειμένου να συμμετέχουν σε όργια ενώ φορούσε τον «μανδύα» του υπέρμαχου της σεξουαλικής ελευθερίας.

Κλείσιμο
Το ντοκιμαντέρ διαθέτει αποκλειστικές συνεντεύξεις πρώην φιλενάδων του, όπως των Χόλι Μάντισον και Σόντρα Τέοντορ. Σύμφωνα με την πρώην φίλη του Χέφνερ, Σόντρα Τέοντορ, το αφεντικό της ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό στο σεξ. «Δεν μπορούσε να ικανοποιηθεί με τίποτα. Ήθελε όλο και περισσότερο»...

«Ήθελε να τον λατρεύουν. Οι γυναίκες τον περιποιούνταν και ήθελε να τις κάνει να πιστέψουν ότι ήταν μέρος της οικογένειας Playboy», δηλώνει ο Μίκι Γκαρσία, πρώην διευθυντής των Playmates.

Holly Madison and the Pressure to Conform | Secrets of Playboy | Premieres January 24 at 9pm on A&E


Έδινε ηρεμιστικά χάπια στις κυρίες που τον διασκέδαζαν

Ο Χέφνερ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το 2017 σε ηλικία 91 ετών, χαλάρωνε τις κυρίες που διασκέδαζαν αυτόν και τις παρέες του με το περίφημο «Quaalude», το ηρεμιστικό χάπι που δέσποζε κατά τις δεκαετίες του '60 και '70 συνταγογραφούμενο για τη διαχείριση των διαταραχών του άγχους, αλλά και ως μυοχαλαρωτικό-υπνωτικό.

Λόγω της χαλάρωσης που επέφερε και την διέγερση των αισθητήριων οργάνων, οι χρήστες το έπαιρναν πριν τη σεξουαλική πράξη για βελτιστοποίηση της ηδονής και απόλαυσης. Με το χάπι αυτό, ο Χέφνερ έκανε το «χαρέμι» του ότι ήθελε.


Καταγγελίες στον απόηχο του MeToo

Τα τελευταία χρόνια το Playboy αγωνίστηκε να παραμείνει στα περίπτερα. Το τελευταίο τεύχος εκτυπώθηκε το 2020. Έκτοτε πολλές πρώην Playmates έχουν μιλήσει εναντίον της κουλτούρας του Χέφνερ στον απόηχο του κινήματος κατά της σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών #MeToo.

Η Σόντρα Τέντορ, πρώην μοντέλο και ηθοποιός που έβγαινε με τον Χέφνερ στα τέλη της δεκαετίας του ' 0 και της δεκαετίας του '80, περιγράφει πώς οι σεξουαλικές του απαιτήσεις γίνονταν δυσάρεστες και παραδέχεται ότι στο τέλος την τρόμαζε

Τα VIP- μέλη των νυχτερινών κέντρων «Playboy» μπορούσαν να κάνουν ό,τι ήθελαν, συμπεριλαμβανομένου του σεβαστού παρουσιαστή της εκπομπής «Soul Train», Ντον Κορνήλιους, ο οποίος φέρεται να κρατούσε ομήρους δύο κουνελάκια του Playboy και να βιάζει ένα από αυτά, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ.


Drug Use at the Playboy Mansion | Secrets of Playboy | Series Premieres January 24 at 9pm on A&E


Καταγγελίες για κακομεταχείριση και «πλύση εγκεφάλου»

Η Χόλι Μάντισον, το «κουνελάκι» που έβγαινε με τον Χέφνερ επί οκτώ χρόνια, υποστηρίζει ότι ο Χέφνερ δεν ήθελε να χρησιμοποιεί προφυλακτικό στη διάρκεια του σεξ με την ίδια να σκέφτεται ακόμη και την αυτοκτονία.

Ο Χέφνερ είχε πάντα πολλές φίλες, αλλά μέχρι τη δεκαετία του 2000, έβγαινε πολλές φορές την εβδομάδα με επτά ξανθές κυρίες. Ανάμεσά τους, η Χόλι Μάντισον, η οποία το 2000 μετακόμισε στην έπαυλη του κυρίου «Playboy» όταν ήταν 21 ετών. Η Μάντισον εξηγεί ότι ο Χέφνερ την «βομβάρδισε» με ερωτόλογα στην αρχή αλλά με το πέρασμα του χρόνου, της έκανε «πλύση εγκεφάλου».

The Freedom of Playboy | Secrets of Playboy | Series Premieres January 24 at 9pm on A&E


«Μου φέρθηκαν σαν ένα κομμάτι κρέας»

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει επίσης συνέντευξη της Λίτα Λόβλις, πορνοστάρ της δεκαετίας του 1970, που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στην ταινία «Deep Throat» (Βαθύ Λαρύγγι).

Η Λίτα υποστηρίζει ότι ο Χέφνερ και οι φίλοι του της φέρθηκαν σαν να ήταν ένα «κομμάτι κρέας». Την ανάγκασαν να κάνει στοματικό σεξ σε γερμανικό ποιμενικό ενώ οι άνδρες παρακολουθούσαν το θέαμα.

Ο Χέφνερ ήταν μόλις 27 ετών όταν κυκλοφόρησε την πρώτη έκδοση του περιοδικού Playboy το 1953.
Με τη Μέριλιν Μονρόε στο εξώφυλλο, το πρώτο τεύχος πούλησε περισσότερα από 50.000 αντίτυπα και «γέννησε» μια αυτοκρατορία που διήρκεσε δεκαετίες.

Μέχρι τη δεκαετία του 1970, το «Playboy» πουλούσε επτά εκατομμύρια αντίτυπα το μήνα και ο Χέφνερ άνοιξε δεκάδες νυχτερινά κέντρα όπου τα μέλη τους μπορούσαν να μπουν χρησιμοποιώντας ένα κλειδί που άνοιγε την εξώπορτα.

hefner


Η κοκαΐνη ήταν άφθονη στη βίλα του


Η Λίζα Λόβινγκ Μπάρετ, εκτελεστική βοηθός του Χέφνερ στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και της δεκαετίας του '80, υποστηρίζει ότι ο ιδρυτής του διάσημου περιοδικού λάμβανε καθημερινά μικρές ποσότητες αμφεταμίνης Dexedrine για να είναι σε εγρήγορση.

Τα ναρκωτικά και κυρίως η κοκαΐνη ήταν άφθονη στη βίλα του Χέφνερ για τη «Νύχτα των Χοίρων» κάθε Πέμπτη, σύμφωνα με τον Στέφαν Τέτενμπαουμ, παρκαδόρο του Χέφνερ μεταξύ των ετών 1978 και 1981.

Ο Χέφνερ έδινε εντολή σε δύο μαστροπούς να φέρουν έξι γυναίκες ο καθένας από το «Sunset Strip», διάσημο οίκο ανοχής εκείνη την εποχή. Ένας γιατρός θα εξέταζε τις γυναίκες για τυχόν ασθένειες προτού κάνουν σεξ με τους καλεσμένους.

hefner1



Ειδήσεις σήμερα:

Τσιτσιπάς: «Στη Μελβούρνη νιώθω σα να παίζω στο σπίτι μου»


Κατερίνα Μονογυιού: «Ευχαριστώ τους ήρωες Γιώργο και Ανέστη, που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου»


Αυξήθηκαν οι καταγγελίες για βία και σεξουαλική παρενόχληση στους χώρους εργασίας μέσα στο 2021
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης