«Γιατί Πανούλη μου;», ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά συγκλονισμένος τον Πάνο Νάτση

«Γιατί Πανούλη μου;», ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά συγκλονισμένος τον Πάνο Νάτση

Οι φίλοι και συνεργάτες του αφήνουν δεκάδες μηνύματα στα social media  - Το τραγικό τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον ηθοποιό ξημερώματα του Σαββάτου 

natsis__1_
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον καλλιτεχνικό χώρο, η είδηση του θανάτου του Πάνου ΝάτσηΟ γνωστός ηθοποιός σκοτώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του στα 31 του χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους και τους συνεργάτες του. Ο Πάνος Νάτσης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και όπως δηλώνουν άτομα που τον γνώριζαν προσωπικά, ήταν ένας χαμογελαστός άνθρωπος, που είχε πολλά όνειρα και αισιοδοξία για το μέλλον.

Από την ώρα που έγινε γνωστό το τραγικό νέο, πολλοί καλλιτέχνες εκφράζουν σε εκπομπές αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους, για τον άδικο χαμό του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη τους.

Συγκλονισμένη η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών του Πάνου Νάτση στο Instagram, την οποία συνόδεψε το κείμενο: «Έχει επαληθευτεί. Σήκω ξανά όρθιος αγόρι μου. Γιατί Πανούλη μου; Δεν το χωράει το μυαλό μου.Τόσο ευγενικός,τόσο καλόψυχος, τόσο χαμογελαστός. Θα συνεχίζω να σε πειράζω για τις περίεργες κάλτσες που φοράς στο υπόσχομαι, σήκω ξανά. Γιατί ρε Πανούλη, σπαράζει η καρδιά μου. Σ αγαπάω πολύ ομορφιά μου. Πώς να σου πω καλό ταξίδι, δεν μπορώ να το πιστέψω ρε Πανούλη».


Πολλοί ακόμα καλλιτέχνες, μοιράστηκαν τη θλίψη τους στα social media για τον θάνατο ηθοποιού και το Instagram έχει «πλημμυρίσει» με φωτογραφίες του Πάνου Νάτση:

Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη

Θανάσης Πατριαρχέας


Mαριάννα Τουμασάτου



Γιούλικα Σκαφιδά




Mυρτώ Αλικάκη

Κλείσιμο



Αργύρης Αγγέλου



Aντίνοος Αλμπάνης



Ταμίλα Κουλίεβα



Ευγενία Δημητροπούλου


Μιχάλης Λεβεντογιάννης



Εβελίνα Παπούλια



Σοφία Παυλίδου



Τεράστια θλίψη εκφράζουν και οι «Θεατρικές Σκηνές» για τον θάνατο του νεαρού ηθοποιού, ανακοινώνοντας 
ότι οι παραστάσεςις για το «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του», όπου έπαιζε ο Πάνος Νάτσης, στο θέατρο Ήβη, αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

Συντετριμμένη είναι μεταξύ άλλων και η Κατιάνα Μπαλανίκα. Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η ηθοποιός μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, δήλωσε πως δεν μπορεί με τίποτα να «χωνέψει» τον χαμό του. «Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Από αγάπη. Ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ. Περνούσαμε πολύ όμορφα μαζί του. Πάνω στην άνοδό του, 31 ετών μόνο. Πραγματικά, δεν μπορώ να το πιστέψω. Από την ώρα που μου το είπανε, κλαίω, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Δεν χωνεύεται αυτό το πράγμα, δεν αντέχεται. Κάναμε τόσες πλάκες μαζί. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι δεν είναι πια εδώ», δήλωσε.


Ο ηθοποιός το βράδυ του Σαββάτου, γιόρταζε τα γενέθλια της αγαπημένης του φίλης, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, ανύποπτος για όσα θα ακολουθήσουν. Φεύγοντας από την παράσταση του θεάτρου Ήβη «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» , όπου και πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός, εκείνος, ο Γιώργος Σαββίδης, η Ανθή Σαββάκη, ο Αποστόλης Ψαρρός, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μαριλού Κατσαφάδου και ο Στράτος Διακάκης, κατευθύνθηκαν όλοι μαζί στο σπίτι της ηθοποιού, όπου γιόρτασαν όλοι μαζί.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι λίγο μετά τις 6 το πρωί, ο Πάνος Νάτσης ανέβηκε στη μηχανή του, φορώντας το κράνος. Σε κάθετο δρόμο κινούνταν ένα απορριμματοφόρο (φορτηγό ιδιώτη που μετέφερε μπάζα, κατά πληροφορίες), το οποίο οδηγούσε ένας 39χρονος υπάλληλος, γεννηθείς στην Ιταλία. Πιθανότατα, το βαρύ όχημα κινούνταν στην οδό Δεληγιώργη και επί της Κεραμεικού η μοτοσικλέτα του ηθοποιού. Στην πορεία της μηχανής υπήρχε Stop, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα μετά τη σύγκρουση να πέσει στην αριστερή πλευρά, ο οδηγός να εκσφενδονιστεί και να βρει τραγικό θάνατο.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαζί μας στο ξενοδοχείο ήρθε και μια άλλη ανήλικη με τον φίλο της, λέει ο 40χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης

Η απίστευτη ιστορία της Σάρλοτ Μπέλις: Οι Ταλιμπάν προσφέρουν καταφύγιο στην ανύπαντρη έγκυο δημοσιογράφο από τη Νέα Ζηλανδία

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπλόκαρε το Transfermarkt γιατί τον κοστολόγησε μόλις στα... 75 εκατ. ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης