Όλα για τη ζωή μας: Η κατάθλιψη και ο εθισμός στη ζάχαρη

Όλα για τη ζωή μας: Η κατάθλιψη και ο εθισμός στη ζάχαρη

Κάθε Σαββατοκύριακο με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη στις 8:50 στο Mega

Mixalis_Kefalogiannis
Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, στην εκπομπή «Ολα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μαθαίνουμε τρόπους για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, η εκπομπή «Ολα για τη Ζωή μας» αναλύει τη διαταραχή της κατάθλιψης και των πραγματικών συμπτωμάτων της. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η κατάθλιψη οφείλεται στον τρόπο που ερμηνεύουμε τα γεγονότα κι όχι στα ίδια τα γεγονότα, καθώς και ότι μπορεί να κρύβεται ακόμα και πίσω από τα πιο χαμογελαστά πρόσωπα.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος αναφέρεται στη κατάθλιψη που πέρασε πριν λίγα χρόνια, στις αιτίες αλλά και στους τρόπους που τον βοήθησαν να την ξεπεράσει.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μαθαίνουμε ποια είναι τα 7 βήματα για να λύσουμε αποτελεσματικά τις διαφωνίες μας στην εργασία, ποια τρόφιμα και για πόσο καιρό μπορούν να συντηρηθούν στην κατάψυξη, καθώς και γιαποιους λόγους τα επιτραπέζια παιχνίδια αποτελούν μία ιδανική απασχόλησηγια τα παιδιά.

Όλα για τη Ζωή μας | Σάββατο – Κυριακή 08:50 (trailer)


Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, η εκπομπή εστιάζει στην εθιστική δράση της ζάχαρης αλλά και στα οφέλη των σακχάρων στον οργανισμό μας. Οι επιστήμονες προτείνουν εύκολους τρόπους για να ελέγξουμε την ποσότητα των γλυκών στη διατροφή μας, καθώς, όπως τονίζουν, μπορούμε να τα εντάξουμε στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η παρουσιάστρια Αννα Πρέλεβιτς, η οποία θυμάται την περίοδο που έτρωγε καθημερινά γλυκά και εξηγεί γιατί δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό τους.

Επίσης, η εκπομπή παρουσιάζει τρία ενδιαφέροντα θέματα: πώς αντιδρούν οι άνδρες και οι γυναίκες στην ερωτική απογοήτευση, γιατί η βιώσιμη διατροφή συμβάλλει σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος και, τέλος, ποιες είναι οι σύγχρονες λύσεις στη γυναικεία ακράτεια, που μπορεί να αφορά και μικρότερες ηλικίες.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά… στην τσέπη βάζουν οι τιμές σε καύσιμα και ηλεκτρικό ρεύμα

Τηλεκπαίδευση σήμερα στα σχολεία - Τι ισχύει για τα πανεπιστήμια

Ανοίγει πλήρως η Αττική Οδός στις 8 το πρωί -Διέλευση χωρίς διόδια ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης