Masterchef 2022: Οι τελευταίοι υποψήφιοι διεκδικούν την είσοδο τους στον διαγωνισμό

Masterchef 2022: Οι τελευταίοι υποψήφιοι διεκδικούν την είσοδο τους στον διαγωνισμό

Δείτε τι θα γίνει στο έκτο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη στις 21:00 - Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας ή η επόμενη Ελληνίδα MasterChef;

MasterChef_2022_-_Σωτηρης_Κοντιζας__Πανος_Ιωαννιδης__Λεωνιδας_Κουτσοπουλος
Οι auditions του Masterchef 2022, φτάνουν πια στο τέλος τους και το έργο των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, αφού οι διαθέσιμες λευκές ποδιές, που έχουν απομείνει, είναι πια ελάχιστες.

Κάθε διαγωνιζόμενος είναι αποφασισμένος να υπερβεί τον εαυτό του για να μπορέσει να κερδίσει τα πολυπόθητα «ναι» των κριτών και να συνεχίσει στον διαγωνισμό.

Είναι οι τελευταίοι υποψήφιοι, που διεκδικούν την είσοδο τους στον διαγωνισμό και κανείς δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία. Είναι η στιγμή να αποδείξουν ότι όχι μόνο το θέλουν περισσότερο από τους άλλους, αλλά και ότι αντέχουν και περισσότερο!

Η στιγμή να βάλουν τα δυνατά τους και να κερδίσουν τα τρία «ναι», που τους δίνουν πλεονέκτημα στην επόμενη φάση των bootcamp ή έστω τα δύο «ναι», που κρατούν ζωντανό το όνειρο ή το τελευταίο golden pin, που οδηγεί απευθείας στο σπίτι και πιο κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Κάποιοι παίζουν για να κερδίσουν και άλλοι για να μη χάσουν, στο μυαλό όλων όμως είναι μια σκέψη: να φύγουν φορώντας μια λευκή ποδιά! Ο ανταγωνισμός, η πίεση και η αγωνία κορυφώνονται και το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει ακριβά. Η ψυχραιμία, η αφοσίωση στον στόχο, η ικανότητα, θα καθορίσουν το αποτέλεσμα.


MasterChef trailer Τρίτη 25/1/22


Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο βίντεο στη Λιβαδειά: Έκανε σκι στο δρόμο δεμένος πίσω από αυτοκίνητο


Ιστορίες εγκλωβισμένων από την Αττική Οδό - Πώς βίωσαν τον «Γολγοθά» στο χιόνι

Ο Τσιτσιπάς γίνεται viral... σώζοντας ένα ball girl από ένα έντομο - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης