Μασίν Γκαν Κέλι - Μέγκαν Φοξ: Ο έρωτας που ξεκίνησε από το σετ μιας ταινίας και κατέληξε σε αρραβώνα με... αίμα

Μασίν Γκαν Κέλι - Μέγκαν Φοξ: Ο έρωτας που ξεκίνησε από το σετ μιας ταινίας και κατέληξε σε αρραβώνα με... αίμα

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του - Η πρώτη γνωριμία στο σετ ταινίας, ο αρραβώνας με το αίμα και τα δύο κομμάτια μιας ψυχής που επιτέλους... ενώθηκαν

megan_fox_machine_gun_kelly_art
Μετά από 1,5 χρόνο μαζί, η Μέγκαν Φοξ και ο Μασίν Γκαν Κέλι αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Πλέον, η ηθοποιός του Jennifer's Body και ο πανκ καλλιτέχνης αποτελούν ένα από τα διασημότερα ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz και καταφέρνουν με κάθε τους κίνηση να γίνονται αντικείμενο συζήτησης.


Το ίδιο φυσικά, συνέβη και με τον αρραβώνα τους. Αφού αντάλλαξαν όρκους αγάπης και η Μέγκαν Φοξ είπε στον αγαπημένο της το μεγάλο «ναι», ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου. Κι όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό από ένα κοινότυπο ζευγάρι, στην περίπτωση των Φοξ και Κέλι φαντάζει σχεδόν «λογικό».

Κλείσιμο

«Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου», έγραψε η ηθοποιός και έκανε γνωστό τον αρραβώνα τους.



Εξ αρχής η σχέση τους δεν έμοιαζε με κάποιο ειδύλλιο από τα συνηθισμένα. Άλλωστε και οι ίδιοι έχουν παραδεχτεί πολλές φορές πως η αγάπη τους έχει περάσει από την «κόλαση», ενώ έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου την αδερφή ψυχή του. «Θα τον περίμενα και μία αιωνιότητα αν χρειαζόταν», είχε πει η ηθοποιός.

Η πρώτη γνωριμία έγινε τον Μάρτιο του 2020 στο σετ της ταινίας Midnight In The Switchgrass. Η Μέγκαν Φοξ είχε ήδη κλείσει μία δεκαετία μακριά από τον πρώην σύζυγό της, Μπράιαν Όστιν Γκριν, με τον οποίο και μοιράζεται την επιμέλεια των τριών παιδιών τους (Νόα, Μπόντι και Τζέρνεϊ).


Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και μάλιστα, δεν άργησε πολύ να γίνει γνωστός. Μόλις διακόπηκαν τα γυρίσματα της ταινίας, δύο εβδομάδες αργότερα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι δυο τους αποφάσισαν να περάσουν την καραντίνα μαζί. «Ο χρόνος για αυτούς τους δύο κυλάει σαν νερό. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στο Ε!News την ίδια περίοδο.


Στο μεταξύ, τον Μάιο του 2020 κυκλοφορεί το νέο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή με τίτλο «Bloody Valentine». Πρωταγωνίστρια φυσικά, ήταν η μούσα του και με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να επιβεβαιώσουν την σχέση τους.

Machine Gun Kelly - Bloody Valentine (Official Audio)

«Κοίταζα τα μάτια του και ένιωθα την πιο ανόθευτη, ευγενική και καθαρή ψυχή. Η καρδιά μου κλείδωσε αμέσως και ήξερα ότι την πάτησα. Είναι η δίδυμη φλόγα μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η ηθοποιός λίγο καιρό μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, με τον τραγουδιστή να προσθέτει πως οι δυο τους είναι τα δύο κομμάτια μιας ψυχής που επιτέλους ενώθηκαν.

Ο Μασίν Γκαν Κέλι από τη μεριά του απέδειξε ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Από έφηβος ακόμα, είχε δηλώσει ξεκάθαρα την επιθυμία του να «κατακτήσει» την όμορφη ηθοποιό.

Σύμφωνα με το περιοδικό GQ, είχε την αφίσα της κολλημένη στον τοίχο του δωματίου του και ήταν το όνειρό του για πάρα πολλά χρόνια. Μάλιστα, είχε δεσμευτεί απέναντι στους συμμαθητές του πως «αυτή την γυναίκα κάποια στιγμή θα την παντρευόταν».


Τελικά, αν και οι δύο τους δήλωναν ότι η δέσμευση είναι το τελευταίο πράγμα που τους απασχολεί και προτιμούν να ζουν την στιγμή ευτυχισμένοι, δεν άντεξαν για πολύ... και μόλις 1,5 χρόνο μετά αποφάσισαν να ενωθούν και με τα δεσμά του γάμου.




Ειδήσεις σήμερα:

Ντόναλντ Τραμπ: Έφτιαξε μπαρ στον πύργο του με κόκκινες βελούδινες πολυθρόνες, μαρμάρινα τραπέζια και... χρυσά φωτιστικά!

Χώρισαν μετά από 16 χρόνια ο Τζέισον Μομόα και η Λίσα Μπονέ

Survivor: Ο «στημένος αγώνας» έβαλε στη βάρκα της επιστροφής την Παρασκευή - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης