«H αδερφή μου, Κιμ, με βοήθησε να διαχειριστώ το σκάνδαλο με τον Τόμπσον και να μην καταρρεύσω» λέει η Κλόε Καρντάσιαν

«H αδερφή μου, Κιμ, με βοήθησε να διαχειριστώ το σκάνδαλο με τον Τόμπσον και να μην καταρρεύσω» λέει η Κλόε Καρντάσιαν

Ο Τρίσταν Τόμπσον αναγνώρισε το παιδί που απέκτησε με την Μάραλι Νίκολς - Ζήτησε συγγνώμη από την 37χρονη σταρ που την απάτησε - «Δεν είμαι πάντα σε θέση να αντιμετωπίσω τον δημόσιο έλεγχο για την προσωπική μου ζωή» εξομολογείται η 37χρονη Αμερικανίδα σταρ

khloe_tristan
Η Κλόε Καρντάσιαν, παρά τις δυσκολίες που βιώνει στην έντονη προσωπική της ζωή, είναι άκρως ελκυστική και σέξι στο τεύχος Ιανουαρίου της βρετανικής έκδοσης του «Cosmopolitan», με τα εντυπωσιακά πόδια της να προκαλούν τη φαντασία των ανδρών. Η 37χρονη σούπερ σταρ ποζάρει με εσώρουχο, ένα ιδιαίτερο τοπ και κομψές γόβες, αποπνέοντας αυτοπεποίθηση.



Πριν λίγες ημέρες, ο πρώην της, Τρίσταν Τόμπσον, της ζήτησε συγγνώμη που την απάτησε. Ο άσσος του NBA, ενώ διατηρούσε ακόμη σχέση με την Κλόε Καρντάσιαν, έκανε σεξ με την 31χρονη personal trainer Μάραλι Νίκολς και την άφησε έγκυος. Εκείνη αποφάσισε να κρατήσει το παιδί. Αν και o διάσημος μπακετμπολίστας αρνιόταν αρχικά ότι είναι πατέρας του παιδιού, το τεστ DNA «μίλησε». Έτσι, μην έχοντας άλλη επιλογή, αναγνώρισε το παιδί του και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να το μεγαλώσει με τη Μάραλι Νίκολς «φιλικά».

Κλείσιμο


Η Κλόε Καρντάσιαν στη συνέντευξη, που παραχώρησε στο βρετανικό «Cosmpolitan», δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο σκάνδαλο με τον Τρίσταν Τόμπσον, αφού αυτό την επηρέασε ψυχολογικά σε μεγάλο βαθμό.



Η Αμερικανίδα καλλονή δήλωσε ότι η αδερφή της, Κιμ Καρντάσιαν, η οποία σπουδάζει Νομική, την βοήθησε πολύ να διαχειριστεί τον σάλο και να παραμείνει ψυχικά δυνατή. Ακόμη, πρόσθεσε πως η Κιμ έχει βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπη με την πίεση των δημοσιογράφων λόγω της προσωπικής της ζωής, όπως η σεξουαλική της ταινία και οι τρεις αποτυχημένοι γάμοι της, οπότε ξέρει πώς να χειριστεί μία κατάσταση που τραβά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

newFile-5


«Δεν είμαι πάντα σε θέση να αντιμετωπίσω τον δημόσιο έλεγχο για την προσωπική μου ζωή από τότε που προβλήθηκε το ριάλιτι "Keeping Up with the Kardashians". Υπάρχουν σίγουρα στιγμές που λέω: "Δεν με ενδιαφέρει τίποτα". Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που λέμε "Απλά βγάλτε αυτές τις κάμερες από τα πρόσωπά μας!"» εξομολογήθηκε η Κλόε Καρντάσιαν.

Εν συνεχεία, τόνισε πως από τον Νοέμβριο 2021 έχει επιλέξει να μην είναι τόσο ενεργή στα social media. «Συνήθιζα να σχολιάζω πολλά posts και να απαντάω στα μηνύματα. Ωστόσο, τους τελευταίους δύο μήνες, δημοσιεύω μία φωτογαφία ή βίντεο και μετά δεν ασχολούμαι. Μερικές φορές τα social media είναι τοξικά. Όταν δεν είμαι αρκετά δυνατή συναισθηματικά, πρέπει να το αντιλαμβάνομαι και να προστατεύω την ψυχική μου υγεία. Δεν περνάω ούτε μία ώρα την ημέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποτε ασχολούμουν σίγουρα περισσότερα με αυτά» εκμυστηρεύτηκε.

Ο Τρίσταν Τόμπσον και η Κλόε Καρντάσιαν, οι οποίοι έχουν μία τρίχρονη κόρη, την Τρου, διατηρούσαν δεσμό για πέντε χρόνια. Κατά τη διάρκεια του δεσμού της, χώρισαν πολλές φορές, καθώς ο δημοφιλής μπασκετμπολίστας την απατούσε συνεχώς.



Λιγότερο από 48 ώρες πριν γεννηθεί η True, η DailyMail.com γνωστοποίησε ότι ο Τρίσταν Τόμπσον βγήκε με την στρίπερ Λάνι Μπλερ, η οποία εργαζόταν σε κλαμπ της Νέας Υόρκης. Τότε η Αμερικανίδα σταρ δεν χώρισε από τον άσσο του μπάσκετ. Το «διέλυσαν», ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2019, αφού ο πατέρας της κόρης της σε ένα πάρτι φιλήθηκε με την τότε καλύτερη φίλη της Κάιλι Τζένερ, Τζόρντυν Γουντς. Κατά τη διάρκεια του lockdown λόγω του κορωνοϊού, ο Τρίσταν Τόμπσον και η Κλόε Καρντάσιαν συγκατοικούσαν, προκειμένου να είναι και οι δύο κοντά στην κορούλα τους, Τρου. Παράλληλα, φάνηκε ότι ο έρωτάς τους αναζωπυρώθηκε.



Τον Ιούνιο του 2021, πολλά αμερικανικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Τρίσταν Τόμπσον και η Κλόε Καρντάσιαν χώρισαν, με τον ποδοσφαιριστή να αρνείται ότι την έχει απατήσει. Το μεγάλο σκάνδαλο, όμως, ξέσπασε ότι άρχισαν οι φήμες που ήθελαν τον μπασκετμπολίστα να έχει αποκτήσει παιδί με την Μάραλι Νίκολς, πράγμα που τελικά ισχύει.

Η Μάραλι Νίκολς γέννησε την 1η Δεκεμβρίου 2021. Μερικές εβδομάδες αργότερα δημοσίευσε στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες του γιου της.







Ο Tρίσταν Τόμπσον μίλησε δημόσια για την θυελλώδη προσωπική του ζωή τη Δευτέρα 3/1. Πραγματοποιώντας δύο ΙnstaStories, παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της Μάραλι Νίκολς. «Σήμερα, τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας αποκαλύπτουν ότι έκανα ένα παιδί με τη Μάραλι Νίκολς» έγραψε. Επιπλέον, ζήτησε συγγνώμη από την Κλόε, σημειώνοντας: «Δεν το αξίζεις αυτό». Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα».

«Δεν υπήρχε ποτέ καμία αμφιβολία ότι ο Τρίσταν Τόμπσον ήταν ο πατέρας του μωρού της Μάραλι Νίκολς. Ο Τρίσταν έκανε πολυάριθμες ψευδείς και δυσφημιστικές δηλώσεις» δήλωσε ο δικηγόρος της personal trainer, Harvey Englander, στο DailyMail.com.

Η Μάραλι Νίκολς υποστήριξε ότι ο μόνος στόχος της είναι να μεγαλώσει το γιο της σε ένα όμορφο και ιδιωτικό περιβάλλον και αρνήθηκε ότι διέρρευσε ιστορίες για την εγκυμοσύνη της στον Τύπο. Επιπλέον, αρνήθηκε ότι εκείνη και ο Τρίσταν Τόμπσον έκαναν «περιστασιακό σεξ», επιμένοντας ότι πίστευε ότι ήταν ελεύθερος όταν ξεκίνησε το ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ τους.




Ειδήσεις σήμερα:


«Πρεμιέρα» τη Δευτέρα για τις εκπτώσεις με αυστηρά μέτρα, ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Αύριο «κληρώνει» για τον Τζόκοβιτς - Απέλαση και απαγόρευση εισόδου στην Αυστραλία για 3 χρόνια αν χάσει στο δικαστήριο

Επιστροφή στα θρανία αύριο με self test ακόμη και έξω από τα σχολεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης