Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Ντοκιμαντέρ η επική διαμάχη τους στα δικαστήρια

Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Ντοκιμαντέρ η επική διαμάχη τους στα δικαστήρια

Το τηλεοπτικό δίκτυο  Discovery+ ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ σε δύο ξεχωριστά επεισόδια, παρουσιάζοντας και τις δύο εκδοχές που έχουν παρουσιαστεί στο δικαστήριο

johnny_depp_amber_heard_art
Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί για τον χωρισμό και τη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ και ήρθε η στιγμή για το κοινό να παρακολουθήσει με κάθε λεπτομέρεια αυτή την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Το τηλεοπτικό δίκτυο του Discovery+ ανακοίνωσε πως πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο θα χωρίζεται σε δύο μέρη και θα αναλύει και τις δύο εκδοχές του πρώην ζευγαριού.

Να θυμίσουμε ότι η Άμπερ Χερντ ισχυρίζεται πως κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ο Τζόνι Ντεπ  έκανε συστηματική χρήση ναρκωτικών και την κακοποιούσε συχνά. Μάλιστα, παρουσίασε στο δικαστήριο φωτογραφίες της, στις οποίες φαίνονται ξεκάθαρα τα τραύματά της, υποστηρίζοντας πως υπεύθυνος για αυτά είναι ο ηθοποιός. 

heard

Από τη μεριά του, ο Τζόνι Ντεπ δε δέχεται καμία από τις κατηγορίες της και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει πως οι καταγγελίες της είναι ψευδείς. Κέρδισε μάλιστα, την πρόσφατη δίκη εναντίον της αποδεικνύοντας πως η Άμπερ Χερντ έλεγε ψέματα, όταν ισχυριζόταν πως θα χρησιμοποιούσε τα χρήματα που κέρδισε σε προηγούμενη δίκη για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Στην επόμενη δίκη, ο ηθοποιός καλείται να αποδείξει πως τα στιγμιότυπα με την κακοποιημένη Άμπερ Χερντ δεν είναι πραγματικά και ο ίδιος δε φέρει καμία ευθύνη. Για το λόγο αυτό, το Δικαστήριο του έδωσε πλήρη πρόσβαση στα τηλεφωνικά της αρχεία. 



Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Discovery+: «Το πρώτο μέρος θα είναι αφιερωμένο στον Τζόνι, ο οποίος ξαφνικά βλέπει τον εαυτό του παντρεμένο με μία Μακιαβελιική ψεύτρα, που είναι έτοιμη να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προστατέψει την εικόνα της. Από την άλλη μεριά, η Άμπερ εξερευνεί πώς ο άντρας των ονείρων της κατέληξε να γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης της, ένα βίαιο τέρας εθισμένο στα ναρκωτικά».

Κλείσιμο
Στο ντοκιμαντέρ θα συμμετάσχουν επίσης, οι δικηγόροι των δύο ηθοποιών, που θα δώσουν στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσουν «εκ των έσω» όλα τα στοιχεία της υπόθεσης. Φίλοι και γνωστοί από το περιβάλλον του ζευγαριού θα δώσουν κι εκείνοι τη δική τους εκδοχή σχετικά με τη δικαστική διαμάχη και τον πολυσυζητημένο χωρισμό τους.



Μετά το διαζύγιο Τζολί-Πιτ, εκείνο του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ είναι το δεύτερο πιο πολυσυζητημένο της παγκόσμιας showbiz.

Αν και ο πρώτος χρόνος του γάμου τους κύλησε ευτυχισμένα, όπως παρουσίαζαν και οι δύο στο κοινό τους, πολλά προβλήματα προέκυψαν στον δεύτερο χρόνο του γάμου τους.

Το ντοκιμαντέρ «Johnny vs. Amber» ετοιμάζεται να αποκαλύψει όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους σε αυτά τα δύο χρόνια (2015-2017).



«Η ιστορία του τι συνέβη μεταξύ του Τζόνι και της Άμπερ συνεχίζει να διχάζει όχι μόνο τους θαυμαστές τους, αλλά και το κοινό γενικότερα. Ξεκινήσαμε να κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ που θα ερευνά την ιστορία από κάθε οπτική γωνία, ώστε ο θεατής να μπορεί να ξεπεράσει τους τίτλους, να καταλάβει ποιοι είναι και να αποφασίσει ποιον πρέπει να πιστέψει σε αυτή την περίπλοκη ιστορία. Μέσα από κασέτες, βίντεο από το σπίτι και μηνύματα, τα οποία έχουν παρουσιάσει και στο δικαστήριο, αυτό το ντοκιμαντέρ δίνει στους θεατές μια σπάνια και σημαντική εικόνα για έναν γάμο που πήγε τραγικά στραβά, προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα το εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας», αναφέρει σε επίσημη δήλωσή της η υπεύθυνη παραγωγής, Σαρλότ Ράιντ.




Ειδήσεις σήμερα: 

Νέο κύμα μέτρων με το βλέμμα στα Χριστούγεννα - Δείτε αναλυτικά τι αλλάζει από τη Δευτέρα

Φθινοπωρινό σκηνικό και συννεφιά το πρωί, «ανοίγει» ο καιρός προς το μεσημέρι

Συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος για τα νέα μέτρα εισόδου στουςΑ ναούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης