Τζόνι Ντεπ: «Είμαι θύμα της cancel culture,  είναι πλέον εκτός ελέγχου, όλοι κινδυνεύουμε»

Τζόνι Ντεπ: «Είμαι θύμα της cancel culture,  είναι πλέον εκτός ελέγχου, όλοι κινδυνεύουμε»

Ο ηθοποιός ξέσπασε κατά των ισχυρισμών της Άμπερ Χερντ στην τελετή βράβευσης του Φεστιβάλ του Σαν Σεμπάστιαν - 

johnny_depp
Ως θύμα της cancel culture χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Τζόνι Ντεπ.

Ο ηθοποιός παρεβρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπιάσταν για να βραβευτεί για την συνολική του προσφορά στον χώρο του κινηματογράφου. Η βράβευσή του βέβαια, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και έτσι, ο ίδιος αποφάσισε να δώσει την απάντησή του.

«Με το κίνημα #metoo ξέφυγε η κατάσταση. Αν και αρχικά, ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις, τα πράγματα έχουν πια ξεφύγει και σας ορκίζομαι, κανείς σας δεν είναι ασφαλής», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.



Να σημειωθεί ότι η καριέρα του ηθοποιού πλήττεται καθημερινά, μετά την δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ και τους ισχυρισμούς της ότι την κακοποιούσε συστηματικά. Πολλές εταιρείες κινηματογραφικών παραγωγών του έκλεισαν την πόρτα, μετά τις καταγγελίες.

Κλείσιμο


Ο ίδιος έχει αντικρούσει όλες τις κατηγορίες, ενώ στην τελευταία του δίκη, κατάφερε να αποδείξει ότι οι ισχυρισμοί της Άμπερ Χερντ είχαν ως σκοπό να τον «καταστρέψουν». Επιπλέον, απέδειξε πως τα χρήματα, που διεκδίκησε από την πολύκροτη δίκη η ηθοποιός δεν δόθηκαν σε κανέναν φιλανθρωπικό οργανισμό, όπως η ίδια υποστήριζε.



«Αυτή η cancel culture έχει καταστρέψει πολύ κόσμο, όπως και η βιασύνη μας να κρίνουμε βασισμένοι στον τοξικό αέρα, που εκπνέεται. Είναι πλέον εκτός ελέγχου. Κανείς δενε ίναι ασφαλής. Χρειάζεται μόλις μία πρόταση και δεν υπάρχει αντίλογος από εκεί και πέρα. Το χαλί έχει τραβηχτεί. Δεν είμαι μόνο εγώ που του έχει συμβεί αυτό, έχει συμβεί σε πολλούς ανθρώπους. Έχει συμβεί και σε γυναίκες και σε άνδρες. Δυστυχώς, από ένα σημείο και μετά, νομίζουν ότι είναι φυσιολογικό όλο αυτό ή ότι φταίνε οι ίδιοι, όταν πραγματικά, δεν φταίνει», δήλωσε μόλις παρέλαβε το βραβείο του.





Ειδήσεις σήμερα:

Αλίσα Σμιντ: Η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο μοντέλο στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα ζητούν μαθητές της Σαμοθράκης: Η απάντηση του Βρετανικού Μουσείου

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σπάει οριστικά τον «γόρδιο δεσμό» με τον πατέρα της - Κατέθεσε αίτηση για τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης