Τζόνι Ντεπ: Αποκτά πλήρη πρόσβαση στα τηλεφωνικά αρχεία της Χερντ, προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του

Τζόνι Ντεπ: Αποκτά πλήρη πρόσβαση στα τηλεφωνικά αρχεία της Χερντ, προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του

Η Δικαιοσύνη δίνει την ευκαιρία στον ηθοποιό να αποδείξει ότι είναι αθώος - Μπορεί να εξετάσει μόνος του την εγκυρότητα των φωτογραφιών της Άμπερ Χερντ που την δείχνουν να φέρει πολλαπλά τραύματα

johnny_amber
Το δικαστήριο έδωσε στον Τζόνι Ντεπ την ευκαιρία να αποδείξει την αθωότητά του στην υπόθεση με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, το Δικαστήριο έδωσε στον ηθοποιό πλήρη πρόσβαση στα τηλεφωνικά αρχεία της Χερντ, προκειμένου να καταφέρει να αποδείξει τα όσα ισχυρίζεται σχετικά με την κακοποίηση της σταρ.



Ο Τζόνι Ντεπ υποστηρίζει ότι τα τραύματα που έφερε η ηθοποιός στις φωτογραφίες,  για τα οποία και τον κατηγόρησε δεν ήταν πραγματικά.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του, Μπέντζαμιν Τσιου δήλωσε: «Οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ έχουν χρησιμοποιήσει επανειλημμένα αυτές τις ψεύτικες φωτογραφίες για να αποδείξουν ότι ο Τζόνι Ντεπ την κακοποιούσε. Να σημειωθεί ότι οι Αρχές του Λος Άντζελες αρνήθηκαν την εγκυρότητα των φωτογραφιών, τονίζοντας πως δεν αποτυπώνουν αυτά που είδαν εκείνοι».

Κλείσιμο
amber1
amber2

Μάλιστα, στην μήνυσή του ο Τζόνι Ντεπ συμπεριέλαβε και το άρθρο που είχε γράψει η Άμπερ Χερντ στην Washington Post και τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία.

Αυτή την φορά, ο ηθοποιός έχει το «ελεύθερο» να εξετάσει με κάθε τρόπο την εγκυρότητα των φωτογραφιών ο ίδιος.

Βέβαια, ο δικηγόρος της Άμπερ Χερντ έχει ήδη περάσει στην αντεπίθεση, ισχυριζόμενος πως δεν υπάρχει κανένα ψευδές στοιχείο στην κατάθεση της πελάτισσάς του και κατηγορεί τον Ντεπ πως ήταν εκείνος που δεν κατάφερε να στηρίξει την αυθεντικότητα των δικών του αποδείξεων.



Το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ο Τζόνι Ντεπ έχει καταφέρει να κερδίσει έδαφος στην πολύκροτη δίκη. Πρόσφατα, κέρδισε τη δίκη σχετικά με το ποσό των 7 εκατ. δολαρίων που υποτίθεται πως διέθεσε η Άμπερ Χερντ σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, αποδεικνύοντας τελικά πως κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. 



Ο πρωταγωνιστής της διάσημης σειράς ταινιών «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» ζητάει τώρα από την πρώην αγαπημένη του 50 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς το όνομα του έχει πληγεί ανεπανόρθωτα στην κινηματογραγική βιομηχανία. 


Ειδήσεις σήμερα:

Τρομοκράτες θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την «ευλογιά» ως βιολογικό όπλο, προειδοποιεί ο Μπιλ Γκέιτς

Η Pfizer ανέπτυξε χάπι κατά της Covid-19 με μεγάλη αποτελεσματικότητα

Σκοτώθηκε στο Βέλγιο 33χρονη από την Κρήτη για μία selfie
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης