Τζόνι Ντεπ: Κατέθεσε μήνυση εναντίον της Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση - Ζητάει αποζημίωση ύψους 50 εκατ. δολαρίων

Τζόνι Ντεπ: Κατέθεσε μήνυση εναντίον της Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση - Ζητάει αποζημίωση ύψους 50 εκατ. δολαρίων

Η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού δεν έχει τέλος

depp
Μετά την νίκη του Τζόνι Ντεπ στην δίκη με την Άμπερ Χερντ σχετικά με το αν διέθεσε τα 7 εκατ. δολάρια της αποζημίωσης για φιλανθρωπικό σκοπό, ο ηθοποιός αποφασίζει να κάνει ένα ακόμα βήμα και καταθέτει εκ νέου μήνυση εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι κατηγορίες εναντίον της βασίζονται στην διαμάχη, που είχε με την εφημερίδα The Sun, που τον είχε αποκαλέσει «Wife Beater», καθώς και στο δικό της άρθρο το 2018 στην Washington Post, όπου παρουσίαζε τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

201102-johnny-depp-amber-heard-jm-1737


Μετά την δικαστική ήττα του Τζόνι Ντεπ από την Sun, η Άμπερ Χερντ προσπάθησε να πατήσει πάνω σε αυτό, προκειμένου να απορριφθεί η μήνυση του Ντεπ εναντίον της, όμως το δικαστήριο έκρινε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, αφού πρόκειται για δύο ξεχωριστές υποθέσεις, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν συνδέονται μεταξύ τους.

Κλείσιμο
Πριν μόλις λίγες ημέρες, η δικαστής Penney Azcarte έδωσε την έγκρισή της στην νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ για να προχωρήσει με την μήνυση εις βάρος της ηθοποιού.

Ο πρωταγωνιστής της διάσημης σειράς ταινιών «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» ζητάει από την πρώην αγαπημένη του 50 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση. Ως αποδεικτικά στοιχεία ότι το όνομά του έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, κατέθεσε τις πρόσφατες απορρίψεις, που έχει δεχτεί από projects της κινηματογραφικής βιομηχανίας.






Ειδήσεις σήμερα: 

Φωτιές στον Θεολόγo: Δεκατετράχρονος ομολόγησε ότι ευθύνεται για 9 από τις 13 - Προσήχθησαν και οι γονείς του

Άνοιξε η πλατφόρμα για τους πυρόπληκτους: Έως 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις - Αναλυτικά η διαδικασία

Καιρός: «Δυναμώνουν» οι άνεμοι σήμερα στην Αττική, πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης