«Ο Μαρίνος Κόνσολος με έχει εντυπωσιάσει» λέει η Ελένη Δήμου για τον παρτενέρ της στο «J2US»

«Ο Μαρίνος Κόνσολος με έχει εντυπωσιάσει» λέει η Ελένη Δήμου για τον παρτενέρ της στο «J2US»

Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε on air την ηλικία της

DIMOU_copy_1
Η Ελένη Δήμου και ο Μαρίνος Κόνσολος, οι οποίοι φέτος είναι ζευγάρι στο «Just The Two Of Us», βρέθηκαν σήμερα (4/11) στο «Καλό Μεσημεράκι».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησαν για την εμπειρία τους από τον λαμπερό διαγωνισμό τραγουδιού του ALPHA.

Η Ελένη Δήμου έκανε λόγο για την κατάσταση της υγείας της μετά την περιπέτειά της  με τον κορωνοϊό,  ενώ  για τη φωνή του Μαρίνου Κόνσολου και τις δυνατότητες των υπόλοιπων παικτών του «J2US»,  υποστήριξε: «Ο Μαρίνος με έχει εντυπωσιάσει. Από τα παιδιά που δεν τραγουδάνε νομίζω είναι ο καλύτερος. Ο ποιητής είπε καλύτερα παράφωνος, παρά βουβός και άφωνος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfh218t44zbd-st)


Έπειτα, τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ηθοποιός εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το ζευγάρι Κατερίνα Λιόλιου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Κλείσιμο


Ακόμη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι δύο καλλιτέχνες αποκάλυψαν την ηλικία τους. «Το 1987 είμαι» γνωστοποίησε ο Μαρίνος Κόνσολος, με την Ελένη Δήμου να συμπληρώνει: «Μήπως θέλετε να σας ταπώσω; Ξέρετε πότε είμαι γεννημένη; Το 1957» και εξήγησε πως το μυστικό της ευτυχίας είναι η απλοποίηση των πραγμάτων.

Μάλιστα, ο Μαρίνος Κόνσολος υπογράμμισε πως η αγαπημένη ερμηνεύτρια είναι 34 χρόνια μαζί με τον σύζυγό της, τον κορυφαίο ηχολήπτη και μουσικό παραγωγό Άκη Γκολφίδη, επισημαίνοντας πως ο πολυετής έγγαμος βίος της αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ευτυχισμένης ζωής της. Φυσικά, τόνισε ότι την λατρεύει.

Ειδήσεις σήμερα:

«Πράσινο φως» από τις βρετανικές αρχές για το χάπι της Merck κατά του κορωνοϊού

100 επιπλέον περιπολικά τη νύχτα στους δρόμους της Αττικής

Ερευνα για την καταγγελία βιασμού καθηγήτριας από προϊστάμενό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης