Κώστας Τουρνάς: Η ευτυχισμένη συμβίωση με την σύζυγό του και η έμπνευση πίσω από την επιτυχία «Όμορφη»

Κώστας Τουρνάς: Η ευτυχισμένη συμβίωση με την σύζυγό του και η έμπνευση πίσω από την επιτυχία «Όμορφη»

Ο τραγουδιστής μίλησε για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε τον ρόλο που έπαιξε η γυναίκα του στο συγκεκριμένο τραγούδι

tournas
Ο Κώστας Τουρνάς μίλησε για τις μουσικές επιτυχίες του και την συνύπαρξη με την σύζυγό του τα τελευταία 50 χρόνια.

Όπως ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα, δεν έκανε ποτέ εκπτώσεις στα τραγούδια που ήθελε να πει, αφού πάντα τα έγραφε μόνος του για τον εαυτό του.

«Ποτέ δεν έκανα εκπτώσεις στα τραγούδια που ήθελα να πω, γιατί πάντα έγραφα για τον εαυτό μου. Πολλές φορές όμως, έκανα πράγματα για να περάσει ο χρόνος. Ποτέ δεν απογοητεύτηκα, όμως. Έχω κάνει διαφήμιση και έχω παίξει σε ηχογραφήσεις, όταν τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα και σκληρά», αναφέρει.

Σχετικά με τα λαϊκά του τραγούδια και την συνεργασία του με την Καίτη Γαρμπή, δήλωσε: «Έχω γράψει και λαϊκά τραγούδια, όπως το “Μη με συγκρίνεις μάτια μου” και το “Κι αν ξυπόλυτη χορεύω” της Καίτης Γαρμπή. Με την Καίτη είχαμε δουλέψει ξανά, όταν ήταν μικρή, την ήξερα από παιδάκι, έτσι έγινε η πρώτη μας συνεργασία».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf961tfoyf6p-st)


Για την μεγάλη του επιτυχία «Όμορφη» και το νόημα που κρύβει πίσω της, εξήγησε πως εμπνεύστηκε από τον όρο «η δικτατορία της ομορφιάς». «Αυτό ήταν το κυριότερο ερέθισμα. Με την γυναίκα μου είμαστε μαζί τόσα χρόνια, όχι μόνο γιατί ταιριάζουμε, αλλά γιατί πάντα με τραβούσε. Και μετά από 50 χρόνια συμβίωσης, εννοείται πως την θεωρώ όμορφη», δήλωσε.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ - ΟΜΟΡΦΗ


Μάλιστα, μίλησε και το μυστικό της επιτυχίας της σχέσης του με την γυναίκα του. «Αν το σκεπτικό σου είναι ότι αν δεν πάει καλά, χωρίζω, τότε κακώς παντρεύεσαι. Βάζεις μπροστά την πόρτα φυγής και αυτό αμέσως, σου δίνει λιγότερηη παρουσία στην σχέση. Εντάσεις υπήρχαν και στον δικό μας γάμο, αλλά έκαναν κορύφωση και επανερχόμασταν χωρίς πληγή και χωρίς κρατούμενα», δήλωσε.




Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθησαν η μητέρα και ο φίλος της για την εγκατάλειψη τριών παιδιών σε διαμέρισμά μαζί με το πτώμα του αδελφού τους

Η τελευταία φωτογραφία της Χαλίνα πριν σκοτωθεί: Τι λέει ο ηλεκτρολόγος που την κράτησε αιμόφυρτη στα χέρια του

GNTM 4: Το «όνειρο» της Άννας έγινε... εφιάλτης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης