Η Σπυροπούλου στρώνει τραπέζι για διψήφια - Για τέλος Δεκεμβρίου πάει το Survivor

Η Σπυροπούλου στρώνει τραπέζι για διψήφια - Για τέλος Δεκεμβρίου πάει το Survivor

Όλα άρχισαν σχετικά αισιόδοξα - Όλα συνεχίζουν με μία σχετική απαισιοδοξία

spiropoulou
Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα. Τουλάχιστον αυτό βγαίνει προς τα έξω. Γιατί στο εσωτερικό της τηλεόρασης επικρατεί αναβρασμός. Λογικό με τόσα προγράμματα να δημιουργηθούν καραμπόλες, συγκρούσεις, αστοχίες, απρόοπτα, γκρίνιες, να διαψευστούν προσδοκίες και πολλοί να υιοθετήσουν αυτά τα τερτίπια που ελπίζουμε να ξεχάσουμε αλλά πάντα ξεπετάγονται. Να ξέρετε πως όταν πέφτουν τα νούμερα, ανεβαίνει το μήκος σε κάποιες φούστες και επιστρατεύονται κάποιοι φαιδροί μαϊντανοί, οι οποίοι εκτοξεύοντας ανοησίες στις κάμερες θα προκαλέσουν αναμπουμπούλα. Πλέον μόνο αναγούλα θα πω και θα προχωρήσω.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, θα είμαι ακριβοδίκαιη και θα το ομολογήσω, τα πηγαίνει καλά στο «Κάτι ξαναψήνεται» και γι' αυτό τα νούμερα ανεβαίνουν εμφανίζοντας μία σχετική σταθεροποίηση. Εχει μία αρετή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Συμμετέχει ενεργά, μπαίνει μέσα στην κατάσταση και δεν παρακολουθεί αφ’ υψηλού φοβούμενη πως μπορεί να λερωθεί. Αλλωστε ας παραδεχθούμε πως λάμπει. Η εικόνα της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έδωσε συνέντευξη, απάντησε σε ερωτήσεις και σχόλια, χαιρέτησε και μετά θυμήθηκε ή κατάλαβε ή της είπαν ότι κάτι δεν πήγε καλά. Και βγήκε στο «Πρωινό» και ζήτησε από εκεί να της πει συγγνώμη η Ελεονώρα Μελέτη που παρουσιάζει το «Mega Καλημέρα». Λογικά θα προσπάθησε να επικοινωνήσει με την παρουσιάστρια για να λύσουν την παρεξήγηση για να μην χρειαστεί να δώσει ολόκληρη συνέντευξη σε άλλη εκπομπή. Τι; Όχι;

meleti


Τις συνεντεύξεις που είδαμε το Σαββατοκύριακο, τις είδαμε να ξαναγίνονται και άλλες μέρες και τούμπαλιν. Ε, σε λίγο θα μας φέρνουν πίτσα και θα τους δίνουμε ερωτηματολόγιο έτσι όπως πάει.

Μία πολύ όμορφη κουβέντα με το πιο ωραίο πλάνο φέτος ήταν αυτή της Δέσποινας Καμπούρη με την Κορίνα Στεργιάδου. Ακούσαμε και όμορφα λόγια, ουσιαστικά. Όπως για παράδειγμα πως τελικά μπατίρης είσαι όταν σου λείπει η μόρφωση και η παιδεία και όχι αυτά που κυνηγάμε. Ειδικά στην τηλεόραση. Η οποία αν παρατηρήσεις τι τραβάνε οι πτώσεις, η παθητική και ενεργητική φωνή, οι καταλήξεις και η ορθογραφία στα super έχει χρεοκοπήσει προ πολλού και χωρίς να λάβεις υπ’ όψιν το περιεχόμενο.

Πολλοί ανυπομονούν και προσδοκούν να δουν «Survivor» αρχές Δεκεμβρίου. Λογικά θα παρακολουθήσουν άλλης χώρας εκδοχή, γιατί της Ελλάδας θα προβληθεί στα τέλη Δεκεμβρίου, όπως συνηθίζεται. Μέχρι τότε, υπομονή.

survivor
Κλείσιμο


Στις 23 Οκτωβρίου, στις 8.50 θα κάνει πρεμιέρα στο Mega ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης με την εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας». Σιδεροκέφαλος.

Το κουίζ γι απόψε: ποιος αρχισυντάκτης «επιστρέφει» για να σώσει την κατάσταση σε εκπομπή που δείχνει να οδηγείται σε ναυάγιο;

Υ.Γ. Θερίζει ο καρκίνος. Και πήρε ένα σπάνιο κορίτσι, μία εξαιρετική συνάδελφο, μία πολύτιμη γυναίκα, την Ζέτα Καραγιάννη. Τα λόγια είναι φτωχά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης