Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για το ειδύλλιο Βανδή-Μπισμπίκη: «Πιθανολογούμενα ισχύει, εφόσον έχουμε δει και πράγματα»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για το ειδύλλιο Βανδή-Μπισμπίκη: «Πιθανολογούμενα ισχύει, εφόσον έχουμε δει και πράγματα»

Ο τραγουδιστής, που συνεργάζεται αυτό το διάστημα με την Δέσποινα Βανδή, μιλάει για την ίδια, τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα κοινά στιγμιότυπα με τον Βασίλη Μπισμπίκη

vandi-xrustoforou
Το φλέγον ζήτημα των ημερών δεν είναι άλλο από το νέο ειδύλλιο μέσα στην ελληνική showbiz, μεταξύ της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

Ήδη τα ονόματά τους φιγουράρουν στους τίτλους των media και παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι αποφεύγουν να κάνουν την οποιαδήποτε δήλωηση, φίλοι και συνεργάτες τους είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πρώτα σχόλια.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος και συνεργάζεται αυτό το διάστημα με την γνωστή τραγουδίστρια στην Κύπρο μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» τόσο για τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, όσο και για την φημολογούμενη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cet1e6s2qb9t-st)
Κλείσιμο


«Είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της στους φίλους της και στους στενούς της συνεργάτες και ήταν πολύ όμορφη και γλυκιά αυτή η κίνηση προς εμάς. Το αντιμετώπισε πολύ θαρραλέα», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.

Σχετικά με τα κοινά στιγμιότυπα με τον Βασίλη Μπισμπίκη, που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχολίασε: «Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ διακριτικός, δεν μου έχει μιλήσει ακόμη και δεν της μίλησα κι εγώ για αυτό. Όταν θα νιώσει κάποιος την ανάγκη να το πει, αν ισχύει -που πιθανολογούμενα ισχύει, εφόσον έχουμε δει και πράγματα- όταν μου μιλήσει και μου δώσει το δικαίωμα να μιλήσω, τότε ναι, θα σας πω. Αλλά τώρα δεν μου έχει μιλήσει καν. Λαμπερή όμορφη και ανανεωμένη, ένιωθε από τον Ιούλιο απ’ όταν ξεκινούσαμε. Είχε έναν αέρα ελευθερίας, τώρα συνεχίζει να τον έχει».




Ειδήσεις σήμερα

Καπραβέλος: Υπερβολικά τα μέτρα ελευθερίας για τους εμβολιασμένους – Δίνουν εντύπωση κανονικότητας

Πυροσβέστες έσωσαν το δάχτυλο κοπέλας από κολλημένη βέρα στη Λάρισα

Squid Game: Τι δουλειά έχει η τρομακτική κούκλα της σειράς σε ένα μουσείο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης