Ένα μεγάλο μυστικό αναμένεται να έρθει στην επιφάνεια στη νέα σειρά του MEGA
Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» έκανε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» .
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου, η Μαρία Αναγνώστου, την οποία υποδύεται η εξαιρετική Μάρω Κοντού, είχε μείνει στη φυλακή για 15 χρόνια. Ο λόγος;
Σκότωσε τον εραστή της...
Ποιος ήταν, όμως, αυτός ο άντρας; Τι γνωρίζει για αυτή την υπόθεση η κόρη της, η Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου);
O Δημήτρης έχει αρχίσει να ερευνά το παρελθόν της Αθηνάς. Θα φτάσει άραγε στην αλήθεια;
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.