«Κλεμμένη» η ιδέα για την τολμηρή φωτογράφιση της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τη Μέγκαν Φοξ; - Τι καταγγέλλει «άσημο» μοντέλο

«Κλεμμένη» η ιδέα για την τολμηρή φωτογράφιση της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τη Μέγκαν Φοξ; - Τι καταγγέλλει «άσημο» μοντέλο

«Βγάζει στη σέντρα» την Κιμ Καρντάσιαν, που είχε την... έμπνευση για το όλο concept - «Οι μαύρες γυναίκες είναι πάντα το πρωτότυπο» έγραψε η Ντράγια Μισέλ πάνω στη δική της φωτογραφία

fox_kardashian_xr
Το σέξι concept που επέλεξε η Κιμ Καρντάσιαν για την σειρά εσωρούχων της Skims με μοντέλα την αδερφή της, Κόρτνεϊ και την Μέγκαν Φοξ, δεν ήταν τελικά, δική της ιδέα.

Όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ντράγια Μισέλ, η ίδια το 2019 ήταν μοντέλο στην ίδια ακριβώς φωτογράφιση μαζί με την Τανάγια Χένρι. Δεν πρόκειται λοιπόν, για μία πρωτότυπη ιδέα, δια χειρός... Καρντάσιαν.

kourtney_megan


Οι δύο γυναίκες είναι καθισμένες σε έναν -όπως φαίνεται- αναπαυτικό καναπέ, ποζάρωντας με τα εσώρουχά τους, ενώ ταΐζουν η μία την άλλη κεράσια. Πρόκειται για την ίδια ακριβώς πόζα, με την οποία φωτογραφήθηκαν η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και η ηθοποιός.

drayamichelle


«Οι μαύρες γυναίκες είναι πάντα το πρωτότυπο, μην το ξεχνάτε αυτό», έγραψε το μοντέλο πάνω στην φωτογραφία, κατηγορώντας κατά κάποιον τρόπο την Κιμ Καρντάσιαν ότι «έκλεψε» την ιδέα της.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης