Μέγκαν Φοξ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ενώνουν τις δυνάμεις τους σε τόπλες φωτογράφιση

Μέγκαν Φοξ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ενώνουν τις δυνάμεις τους σε τόπλες φωτογράφιση

Στη διαφήμιση των νέων εσωρούχων της Κιμ Καρντάσιαν ποζάρουν αισθησιακά δαγκώνοντας το ίδιο μήλο, απολαμβάνοντας κεράσια και  επιδεικνύοντας τα καλογυμνασμένα τους σώματα

meganfox
Την αδερφή της, Κόρτνεϊ, και την εντυπωσιακή Μέγκαν Φοξ επέλεξε ως πρωταγωνίστριες της διαφημιστικής καμπάνιας για τη νέα κολεξιόν εσωρούχων της η Κιμ Καρντάσιαν.

Η δαιμόνια επιχειρηματίας ήξερε καλά ότι, με τις δυο μελαχρινές καλλονές ως κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας Skims Cotton Collection, ακόμα και μια φωτογράφιση με απλά βαμβακερά εσώρουχα θα έδειχνε σέξι και εξωτική, και το ένστικτό της σίγουρα δεν έπεσε έξω.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο Instagram η Κόρτνεϊ και η Μέγκαν, οι δυο καλλονές ποζάρουν τόπλες με μαύρα βαμβακερά στρινγκ από τη νέα συλλογή της Κιμ, που παρουσιάστηκε εχθές, Τετάρτη.

Σε άλλες αναρτήσεις, οι δύο φίλες δαγκώνουν αισθησιακά το ίδιο μήλο και μοιράζονται ένα πιάτο με κεράσια, φορώντας άσπρα και μαύρα σετ εσωρούχων, που αναδεικνύουν τις καμπύλες και το μαύρισμά τους.



Κλείσιμο
Η συλλογή Skims Cotton περιλαμβάνει μπουστάκια, στηθόδεσμους με μπανέλα, σετ εσωρούχων, T-shirt και φανελάκια, με τις τιμές να κυμαίνονται από 16 έως 68 δολάρια.

«Αυτό που μου αρέσει με τη φίρμα Skims είναι ότι κατανοεί τι θέλουν να φορέσουν οι γυναίκες και τι χρειάζονται για να νιώθουν σέξι, γεμάτες σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Μου άρεσε πολύ που συμμετείχα στην καμπάνια με την Κόρτνεϊ, περάσαμε φανταστικά στη φωτογράφιση», δήλωσε η 38χρονη Φοξ σχετικά με την τελευταία της συνεργασία.



Όσο για την Κόρτνεϊ, δηλώνει ενθουσιώδης φαν των εσωρούχων της αδερφής της, και επαναλαμβάνει συνεχώς πόσο βολικά τα βρίσκει για την καθημερινότητά της: «Θα το έλεγα αυτό ακόμα κι αν η Κιμ δεν ήταν αδελφή μου! Είναι πραγματικά τα αγαπημένα μου!» αναφέρει σε δελτίο Τύπου.

Η φιλία των δυο γυναικών έχει «ανθίσει» το τελευταίο διάστημα. Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και η Μέγκαν Φοξ εμφανίζονται συχνά μαζί σε event, συνοδευόμενες από τους μουσικούς συντρόφους τους - ακόμα ένα κοινό που έχει «ενισχύσει» τη φιλία τους.



Η πρώτη κοινή έξοδος της Κόρτνεϊ και του Τράβις Μπάρκερ (ντράμερ των Blink-182) με την Μέγκαν και τον ράπερ Machine Gun Kelly ήταν στο UFC 260, και έκτοτε το «κουαρτέτο» εμφανίζεται συχνά μαζί, με αποκορύφωμα την βραδιά των βραβείων VMA, όταν οι καλλονές παρουσίασαν μαζί τους αγαπημένους τους στη σκηνή, με την Φοξ να αναφέρεται στον Μπάρκερ και τον MGK ως «μελλοντικούς μπαμπάδες των μωρών μας».






Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκοπήσεις Pulse και ΜRΒ: Τι δείχνουν για το σταθερά διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ και το ρυθμό μείωσης της διαφοράς

Το σκοτεινό παρελθόν του δολοφόνου της Δώρας στην Ρόδο – Ξυλοδαρμοί, απαγωγές και όπλα

Σκοτ Μόρισον: O Μακρόν με αποφεύγει αλλά «θα κάνουμε υπομονή» για να φτιάξουν οι σχέσεις με το Παρίσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης