Χάρης Ρώμας: «Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μου είπε ότι έχει γίνει παραποίηση των λεγομένων της»

Χάρης Ρώμας: «Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μου είπε ότι έχει γίνει παραποίηση των λεγομένων της»

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξέφρασε τη γνώμη του για τις δηλώσεις που έκανε πριν μερικές ημέρες η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη και σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων

xarisromas
«Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Σμαράγδα Καρύδη είναι γνωστό ότι διέπονται από ηθικές αρχές», υποστήριξε αρχικά ο Χάρης Ρώμας, καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό».

Έπειτα, τόνισε: «Δεν σημαίνει ότι όσοι πέρασαν δίπλα από τον Πέτρο ή τον Δημήτρη, δεν είχαν και καλές στιγμές. Κι εγώ με κάποιον από τους δύο είχα καλή σχέση, με τον Λιγνάδη».

«Φυσικά δεν μπορώ να ξέρω την σκοτεινή πλευρά που έχει ο καθένας. Έχω κι εγώ τη σκοτεινή μου πλευρά, απλά δεν είναι ποινικά κολάσιμη. Ευτυχώς υπάρχει μία αξιολόγηση στα λάθη μας και στα πάθη μας. Οπότε η Ελισάβετ από διολίσθηση της γλώσσας ή από λάθος διατύπωση, απ’ ότι καταλαβαίνω, είπε κάτι που δεν στέκεται. Δηλαδή, ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε πάθη, αδυναμίες. Πρέπει να δεις και το σύνολο της συνέντευξης για να καταλάβεις τι ήθελε να πει», εξήγησε ο επιτυχημένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

Τέλος, πρόσθεσε για την συνάδελφό του, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Είναι ένας άνθρωπος με ηθικές αρχές. Μιλήσαμε με την Ελισάβετ και μου είπε ότι έχει γίνει παραποίηση των λεγομένων της. Είναι γεγονός ότι όλοι έχουμε αδυναμίες. Αυτό που παρέλειψε προφανώς να πει είναι ότι οι αδυναμίες αξιολογούνται και κάποιες είναι ολέθριες, καταστροφικές και εγκληματικές».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cehzyoqs57wh-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης - «Ήδη έχουν στείλει προσκλητήρια»

Μαρίνα Πατούλη - Μόνικα Μπελούτσι: Συναντήθηκαν στο μουσείο της Ακρόπολης

Έγκλημα στη Ρόδο: Προκλητικές δηλώσεις από τον θείο του δολοφόνου - «Παγωμάρα» στο στούντιο του ΑΝΤ1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης