Έγκλημα στη Ρόδο: Το σκοτεινό παρελθόν του δολοφόνου - Ξυλοδαρμοί, απαγωγές και όπλα

Έγκλημα στη Ρόδο: Το σκοτεινό παρελθόν του δολοφόνου - Ξυλοδαρμοί, απαγωγές και όπλα

Τι έχει καταγγείλει στη Δικαιοσύνη η πρώην σύντροφός του - Την είχε απαγάγει και την είχε απειλήσει με όπλο - Συγκλονίζουν οι γονείς της άτυχης Ντόρας: Δεν την άφηνε ούτε να δει τηλεόραση μόνη της - Τι αποκαλύπτει η μητέρα της για την νύχτα που της εκμυστηρεύτηκε πως θέλει να χωρίσει

rodos_egklima_30xroni_art
Σοκαρισμένη είναι όχι μόνο η τοπική κοινωνία της Ρόδου αλλά και ολόκληρη η χώρα από ένα ακόμα περιστατικό δολοφονίας γυναίκας από τον σύντροφό της.

Η εκπαιδευτικός, που διατηρούσε σχέση με τον δολοφόνο της, και φέρεται να είχε διακόψει τη σχέση τους πρόσφατα, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας, στο Ροδίνι.

Τότε, ο δράστης, που επέβαινε σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, την πλησίασε και τη σκότωσε, πυροβολώντας με την καραμπίνα δύο φορές και εν συνεχεία διέφυγε από το σημείο όπου και επέστρεψε στο σπίτι για να αφαιρέσει τελικά και την ίδια του την ζωή. 

Την ίδια ώρα, συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το παρελθόν του δράστη το οποίο φαίνεται πως περιελάμβανε, ξυλοδαρμούς, παρακολουθήσεις μέχρι και απειλές με όπλο, υποθέσεις που είχαν φτάσει στην  Δικαιοσύνη από πρώην σύντροφό του.
drastis-spiti-5
Το σπίτι του δράστη – Πηγή εικόνας: dimokratiki.gr


Βεβαρυμένο παρελθόν με ξυλοδαρμούς και παρακολουθήσεις

Κλείσιμο
Σημειωνέται ότι ο 40χρονος, όπως αναφέρει το dimokratiki.gr έχει επιδείξει επιθετική συμπεριφορά έναντι συντρόφων του και στο παρελθόν, ενώ το πρωί της Πέμπτης συγκλόνισαν οι αποκαλύψεις που έκαναν οι γονείς της άτυχης Ντόρας σύμφωνα με τις οποίες ο δράστης ήταν τόσο εμμονικός που δεν την άφηνε μόνη της ούτε για να δει τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών σε 40χρονη σύντροφο του. Η 40χρονη, επί τετραμήνου, υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση.

Στην πρώην σύζυγό του, ο 40χρονος είχε προκαλέσει, ομοίως, προβλήματα. Η πρώην σύζυγός του είχε προσφύγει συγκεκριμένα, ζούσε σε διάσταση μαζί του, στα αστικά και ποινικά δικαστήρια με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευτεί να προσβάλλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικά μηνύματα φίλων της 31χρονης στο Facebook για την δολοφονία της

Είχε ζητηθεί να παύσει να την παρακολουθεί και να εμποδίζει την ελεύθερη κίνησή της, να παύσει να παραβιάζει το άσυλο της κατοικίας της και το απόρρητο της ιδιωτικής της ζωής και τέλος να απέχει από κάθε παράνομη πράξη εις βάρος της ψυχικής και σωματικής της υγείας, ώστε να προληφθεί η καθημερινά απειλούμενη σωματική της ακεραιότητα.

dora-rodos-5


Είχε τελέσει, με τον 40χρονο, πολιτικό γάμο το έτος 2011 και ο έγγαμος βίος τους παρουσίασε από την αρχή πολλά προβλήματα, αποκλειστικά εξαιτίας της συμπεριφοράς του, καθώς σε κάθε διαφωνία τους, έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του, μιλούσε απαξιωτικά για εκείνη και την οικογένειά της, την εξύβριζε και την χτυπούσε, προσπαθούσε να την μειώσει ως άνθρωπο και γυναίκα και δεν συνείσφερε καθόλου στις οικογενειακές ανάγκες.

Είχε περιγράψει στα δικόγραφα περιστατικά βίας και απειλών εις βάρος της που ακολούθησαν, ενώ υποστήριξε ότι την εκβίασε.

Υποστηρίζει ακόμη ότι σε μια περίσταση με την απειλή όπλου την απήγαγε και την έβαλε να οδηγεί το αυτοκίνητό της, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα με την κάννη του όπλου να την σημαδεύει.

Ισχυρίζεται ότι την υποχρέωσε να κοιμηθούν σε ξενοδοχείο, ενώ μετά από μήνυσή της και ενώ είχε τελειώσει το αυτόφωρο, σκαρφάλωσε τον μαντρότοιχο της οικίας της, και επιχείρησε να την πλησιάσει, αλλά εκδιώχθηκε από ιδιωτικό αστυνομικό και τον σκύλο του, τους οποίους είχε προσλάβει ο πατέρας της, για την ασφάλειά της.

Συγκλονίζουν οι γονείς της Ντόρας: Ο δολοφόνος δεν την άφηνε ούτε τηλεόραση να δει μόνη της

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις των γονέων και της αδερφής της Ντόρας, η οποία δολοφονήθηκε χθες από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο. Όπως ανέφερε η μητέρα του θύματος, η κόρη της της εκμυστηρεύτηκε μετά τις διακοπές ότι σκοπεύει να χωρίσει.

Η άτυχη Ντόρα είχε 9 μήνες σχέση με τον δράστη, ενώ συγκατοίκησαν τον περασμένο Ιούλιο. «Εγώ δεν θέλω να βγαίνεις, δεν θέλω να πηγαίνεις εκεί» έλεγε ο θύτης στο θύμα, σύμφωνα με την κυρία Κατερίνα. «Την παρακολουθούσε. Ήξερε τι ώρα σχολάει και την περίμενε έξω από το σπίτι της φίλη της. Της είχε στήσει καρτέρι. Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ» σχολίασε η τραγική μητέρα για τη μέρα του φόνου.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η 31χρονη δασκάλα που σκότωσε ο πρώην φίλος της

«Μαμά αποφάσισα να χωρίσω. Της λέω το κρεβάτι σου είναι εδώ, σε περιμένει». Ο δράστης ζήλευε αφόρητα το θύμα. «Της έλεγε δεν θα βγεις έξω. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει», είπε στο MEGA.

«Κάποια στιγμή μου λέει 'μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες'. Μου έλεγε 'έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου'. Ο κύριος την ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Αύγουστο πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο, και έδειξε άλλον εαυτό» ανέφερε η κυρία Κατερίνα.



Η συμπεριφορά του δράστη ήταν απαράδεκτη. Μεταξύ άλλων έλεγε στο θύμα «δεν θέλω να βλέπεις τηλεόραση μόνη σου. Θέλω όταν πάω για ύπνο να κοιμάσαι». «Μια μέρα» συνέχισε η μητέρα του θύματος, «με πήρε 4 η ώρα τα ξημερώματα η κόρη μου και μου λέει "μαμά είναι τρελός αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Θέλω να χωρίσω". Και μετά του λέει "τα είπα και στην μάνα μου. Μη νομίζεις ότι δεν μιλάω δεν μιλάω"».

«Δεν πήγαινε το μυαλό μου εκεί. Αλλά φοβόμουνα για το κορίτσι μου» σημείωσε ο κ. Τριαντάφυλλος, πατέρας του θύματος. Η αδερφή του θύματος, η Έφη, είχε κακό προαίσθημα. «Ντόρα πρόσεχε, δεν έχω καλό προαίσθημα» συμβούλευσε την αδερφή της μια ημέρα πριν την δολοφονία.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως όταν άκουσε τον πυροβολισμό, βγήκε έξω και αντίκρισε την άτυχη γυναίκα αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο. Όπως είπε, δεν πήγε ο νους του. «Άκουσα θόρυβο και βγήκα έξω γιατί σκέφτηκα πως κάποιο λάστιχο έσκασε», είπε. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε μέσα σε λίγα λεπτά, όπως είπε, αλλά ήταν πλέον αργά.



Ειδήσεις σήμερα:

Σκηνικό παράκρουσης σε σχολεία και νοσοκομεία: «Βροχή» μηνύσεων και εκταφές από τους αρνητές

Σχολεία: Πάνω από 6.000 κρούσματα σε παιδιά τις πρώτες 10 μέρες λειτουργίας

Μείωση της ποινής του ζητάει ο «Κάρλος το Τσακάλι» - Αμετανόητος στο δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης