Τράβις Μπάρκερ: Σκέφτεται να πετάξει ξανά, 13 χρόνια μετά την τραγική εμπειρία του με τη συντριβή αεροπλάνου

Τράβις Μπάρκερ: Σκέφτεται να πετάξει ξανά, 13 χρόνια μετά την τραγική εμπειρία του με τη συντριβή αεροπλάνου

Ο μουσικός στο παρελθόν είχε δηλώσει πως φοβόταν ακόμα και να δει αεροπλάνο - Το 65% του σώματός του είχε καλυφθεί με εγκαύματα τρίτου βαθμού

barker_travis
«Ίσως να πετάξω ξανά», γράφει ο Τράβις Μπάρκερ στο Twitter, 13 χρόνια μετά το αεροπορικό ατύχημα, στο οποίο ήταν παρών και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερα άτομα.



Ο 45χρονος ντράμερ των Blink-182 επιβίωσε το 2008, όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση του, καθώς έφευγαν από τη Νότια Καρολίνα, μετά από εμφάνισή τους. Ο ίδιος έπαθε σοβαρά εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 65% του σώματός του και για την ανάπλασή του χρειάστηκε να κάνει πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις. Επίσης, του χορηγήθηκε υπερβολική δόση φαρμάκων και συνταγογραφούμενων ακόμα ναρκωτικών για την αντιμετώπιση των πόνων.

Στο ατύχημα έχασαν την ζωή τους ο φρουρός ασφαλείας του Charles «Che» Still, ο βοηθός του Τράβις Μπάρκερ, ο πιλότος του αεροσκάφους, καθώς και ο συν-κυβερνήτης. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος και ο μακροχρόνιος συνεργάτης του, DJ AM κατάφεραν να σωθούν, όπως είναι φυσικό, το ατυχές συμβάν κόστισε πολύ στον μουσικό, ο οποίος έκτοτε δεν έχει επιχειρήσει ξανά να ανέβει σε αεροπλάνο.

barker
Κλείσιμο


Σε παλαιότερη συνέντευξή του, αναφερόμενος στο συμβάν, δήλωσε: «Δεν μπορούσα να περπατήσω στον δρόμο. Αν έβλεπα ένα αεροπλάνο στον ουρανό, ήμουν σίγουρος ότι θα συντριβεί και απλά δεν μπορούσα καν να το κοιτάξω. Όσο σκεφτόμουν αυτό που συνέβη, ένιωθα πως πάντα αυτό θα γίνεται. Κάθε φορά που επιβιβάζομαι σε ένα αεροπλάνο, θα προσπαθώ να ξεφύφω από ένα ατύχημα και να μην καώ, στην προσπάθειά μου να σώσω τους φίλους μου από ένα φλεγόμενο αεροπλάνο».

Όπως όλα δείχνουν, ο σύντροφος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει ξεπεράσει πλέον σε μεγάλο βαθμό τον φόβο του, αφού μοιράστηκε με τους θαυμαστές του τις σκέψεις του ότι μπορεί να επιχειρήσει ξανά να ταξιδέψει με αεροπλάνο, παρά την τραγική εμπειρία του.  







Ειδήσεις σήμερα:

Tζόνι Σόλινγκερ: Πέθανε ο τραγουδιστής των Skid Row

Survivor: «Ξεσάλωσε» ο Ασημακόπουλος πριν αποχωρήσει... γλυκά από τον Άγιο Δομίνικο

Ερωτική εξομολόγηση του Τρίσταν Τόμσον στην Κλόε Καρντάσιαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης