Η «Τόκιο» του «Casa de papel» πιο σικ από ποτέ στη Vogue

Η «Τόκιο» του «Casa de papel» πιο σικ από ποτέ στη Vogue

«Ευχαριστώ τη ζωή που μου επέτρεψε να κάνω αυτό που αγαπώ και να συνεχίσω να εκπληρώνω τα όνειρά μου», γράφει η Ούρσουλα Κορμπερό στο μήνυμά της

ursula-2
Κάτι λιγότερο από ένας μήνας έχει απομείνει για την πρεμιέρα του πρώτου μισού της τελευταίας σεζόν του «Casa de papel». Όπως είναι αναμενόμενο τα βλέμματα των φίλων της σειράς είναι στραμμένα στους πρωταγωνιστές.

Η Ούρσουλα Κορμπερό που υποδύεται την «Τόκιο» είδε τη δημοφιλία αλλά και το κασέ της να εκτοξεύονται μετά τη συμμετοχή της στη σειρά.

Η 31χρονη Ισπανίδα ηθοποιός μετρά 21,2 εκατ. followers και οι φωτογραφίες που αναρτά από την καθημερινότητά της δέχονται βροχή από σχόλια και likes.

Στην τελευταία της ανάρτηση η ηθοποιό ανέβασε το εξώφυλλο της ισπανικής «Vogue» το οποίο τη φιλοξενεί. Σαν μοντέλο ποζάρει στο φακό φορώντας μια αστραφτερή μαύρη μάξι τουαλέτα με έναν ώμο και φόντο ένα βραχώδες άγριο τοπίο. Η ηθοποιός είναι πολύ σικ και εντυπωσιακή.



Κλείσιμο
Η ίδια ευγνώμων για όσα έχει ζήσει μέχρι σήμερα γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία: «Ευχαριστώ τη ζωή που μου επέτρεψε να κάνω αυτό που αγαπώ και να συνεχίσω να εκπληρώνω τα όνειρά μου. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό το εντυπωσιακό εξώφυλλο. Σας ευχαριστώπου με αφήσατε να γίνω μέρος της τέχνης σας και άπειρα ευχαριστώ που με καταλάβατε τόσο καλά και αφιερώσατε τον εαυτό σας στη δουλειά με τέτοιο πάθος. Σε λατρεύω. Πάντα ευγνώμων στην ομάδα μου και σε όλους όσους το διαβάζουν. Τι συγκίνηση».

Η σειρά -φαινόμενο που αγαπήθηκε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία με την τελευταία της σεζόν και όπως φαίνεται από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, θα είναι σαρωτική.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Γορτυνία: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις - Εκκενώθηκαν συνολικά 21 οικισμοί

Φρίκη στο Τιγκράι: Εκατοντάδες γυναίκες βιάστηκαν, έγιναν σεξουαλικές σκλάβες και ακρωτηριάστηκαν

Facebook: Έκλεισε εκατοντάδες λογαριασμούς που διέδιδαν «fake news» για τα εμβόλια του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης