Μέγκι Ντρίο για την Εύη και την Μικαέλα του GNTM: «Μου έφαγαν όλη την ενέργεια, με εκμεταλλεύτηκαν και βγήκαν από πάνω μου»

Μέγκι Ντρίο για την Εύη και την Μικαέλα του GNTM: «Μου έφαγαν όλη την ενέργεια, με εκμεταλλεύτηκαν και βγήκαν από πάνω μου»

«Αν άλλαζα κάτι στο GNTM θα ήταν να μην κάνω παρέα με τη Μικαέλα και την Εύη», ανέφερε

μεγκι_ντριο
Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» μίλησε το πρωί της Τετάρτης η πρώην παίκτρια του GNTM, Μέγκι Ντρίο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τότε φιλία της με την Εύη Ιωαννίδου και την Μικαέλα Φωτιάδη.

Το μοντέλο μίλησε για την πιθανότητα να συμμετάσχει ξανά σε κάποιο ριάλιτι, ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχτεί μία πολύ καλή πρόταση από το Big Brother, την οποία αποφάσισε να μην δεχτεί. Δείχνει όμως, ενδιαφέρον για ένα άλλο show, το Dancing With the Stars.

Συγκεκριμένα είπε: «Έχω δεχτεί μια πολύ ισχυρή πρόταση από το Big Brother για να συμμετάσχω, πράγμα που δε με ενδιαφέρει για φέτος, τουλάχιστον. Χαίρομαι που το όνομά μου έχει ακουστεί για το Dancing with the Stars, αλλά δεν έχει γίνει κάποια πρόταση, αν μου γινόταν θα ήμουν θετική να συμμετάσχω σε αυτό».

Ακόμα, δεν δίστασε να μιλήσει για την παίκτρια του περυσινού GNTM, την Παρασκευή Κερασιώτη και για το θέμα που έχει μπει στο επίκεντρο των media το τελευταίο διάστημα, την εργασία της ως σερβιτόρα στην Μύκονο. «Είπα ότι η Παρασκευή Κερασιώτη έχει ως προτεραιότητα μια άλλη δουλειά σε σχέση με το modeling. Η Παρασκευή έχει χαρακτηριστικά μοντέλου, αλλά αν δεν το παλέψει, δεν θα γίνει ποτέ επαγγελματίας μοντέλο», είπε η Μέγκι Ντρίο και με αφορμή αυτή την συζήτηση, αναφέρθηκε και στην Ρασέλ: «Με αυτό το σωματότυπο και αυτόν τον χαρακτήρα δεν κάνει για μοντέλο η Ρασέλ. Ήμασταν φίλες με τη Ρασέλ, μπήκε στο παιχνίδι, με μιμήθηκε, έκανε τα δικά της για να μου μοιάσει, αλλά δεν της βγήκε σε καλό».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μιλήσει για το Next Top Model και να μην αναφερθεί στο δικό της «πέρασμα» από εκεί, καθώς και στην φιλία της με την Εύη Ιωαννίδου και την Μικαέλα Φωτιάδη, με τις οποίες ήταν αχώριστες ως «τριάδα» κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. «Έχω κάνει λάθη και στο Ευτυχείτε, αλλά και στο GNTM που έμπλεξα με δύο κορίτσια τα οποία δεν το εκτίμησαν που δεν κοίταξα την πάρτη μου, θα μπορούσα να είχα φτάσει στον τελικό. Αν άλλαζα κάτι στο GNTM θα ήταν να μην κάνω παρέα με τη Μικαέλα και την Εύη. Και οι δύο μου έφαγαν όλη την ενέργεια, με εκμεταλλεύτηκαν και βγήκαν από πάνω μου μετά για να πάρουν λίγη από τη δημοσιότητα που είχα τότε», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο:





Ειδήσεις σήμερα

Σαρώνει ο κορωνοϊός: Αύξηση των κρουσμάτων κατά 38% κάθε τρεις μέρες!

Δόμνα Μιχαηλίδου: Το mea culpa και η στήριξη στο Twitter για τα σεξιστικά σχόλια
Καιρός: Σκαρφαλώνει ξανά στο «κόκκινο» ο υδράργυρος - Σε ποιες περιοχές θα δούμε 40άρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης