Έξω φρενών έγινε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής, με την συνεργάτιδά της Μέγκι Ντρίο γιατί δεν ήταν κανονικά στο πόστο της. Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής τόνισε:
«Να πω κάτι. Τη Μέγκι κάποιες φορές δεν την βλέπουμε στον αέρα. Δεν εξαρτάται από εμάς. Είναι η Μέγκι που δεν είναι σωστή επαγγελματίας. Να το πω, με συγχωρείτε. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη σήμερα. Έρχεται ό,τι ώρα θέλει, όποτε θέλει. Πολλές φορές δεν έρχεται». Και υπογράμμισε: «Και είναι επαγγελματίες 30 χρόνια και είναι εδώ στην ώρα τους. Συγγνώμη, άσχετο, αλλά ήθελα να το πω. Γιατί αν συνεχίσουν έτσι κάποια νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε, γιατί η Μέγκι πήρε μια μεγάλη ευκαιρία, δε θα καταλήξουν πουθενά».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.